Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα κύριε Μπλέτσα

Ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας υπήρξε αντιπρόεδρος στην τελευταία διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Δεν είναι σήμερα στο διοικητικό σχήμα της ομάδας, αλλά όλοι ξέρουμε πως είναι στην ομάδα μάλλον ως Γενικός Αρχηγός.
Επειδή εμείς δεν εκτιμούμε ή όχι κάποιους παράγοντες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, δηλώνουμε και πάλι πως ο κύριος Μπλέτσας έχει τις γνώσεις και ξέρει την ποδοσφαιρική πιάτσα σε Εθνικό επίπεδο όσο λίγοι στην Εύβοια. Έχει την εκτίμησή μας, αν αυτό...
έχει κάποια σημασία, αλλά θα μας επιτρέψει να γράψουμε πως είναι λάθος η απόφαση  παραμονής του στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, με την παρούσα κατάσταση.
Ξέρει ο ίδιος το τι έλεγαν οι περισσότεροι από τους σημερινούς διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά ποια ήταν τα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο, ώστε να φτάσουμε στην απαξίωση της ομάδας..
Εμείς επειδή κατηγορηθήκαμε για την στήριξη προς τον ίδιο, θα γράψουμε πως εξακολουθούμε να πιστεύουμε  πως μπορεί να βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά όχι δίπλα σε αυτούς των οποίων οι πρακτικές είναι γνωστές και έχουν κριθεί.
Κύριε Μπλέτσα, συγνώμη αλλά τα γράφουμε γιατί εμείς δεν λειτουργούμε ούτε στο παρασκήνιο, ούτε ως παραμάγαζο.