Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σήμερα Κυριακή έχουμε το άλλο μισό της αγωνιστικής.
- Οι  ΩΡΕΟΙ θα υποδεχθούν τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ. Οι γηπεδούχοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο αφού έχουν μόλις 7 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν διπλάσιους δηλαδή 14. Δεν υπάρχει φαβορί στον αγώνα και όλα τ΄ αποτελέσματα είναι πιθανά. Οι ΩΡΕΟΙ αν χάσουν χάθηκαν.
- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ θα υποδεχθεί τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Οι γηπεδούχοι έχουν 14 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 31. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ δεν κοιτάζει ποιος είναι ο ....αντίπαλος και απλά θέλει να έχει ίση μεταχείριση. Φαβορί η ΑΡΤΑΚΗ , έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία και καλούς, αλλά και οι του ΟΛΥΜΠΟΥ παίζουν με ψυχή για την ομάδα τους.
- Η ΑΙΔΗΨΟΣ θα υποδεχθεί το ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Οι γηπεδούχοι έχουν 19 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 17. Η ΑΙΔΗΨΟΣ είναι στην 4η θέση και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ στην 5η. Μπορεί να έχουν ένα προβάδισμα οι γηπεδούχοι αφού θα παίξουν στην έδρα τους αλλά οι φιλοξενούμενοι, έχουν εμπειρία και δεν καταλαβαίνουν από έδρες.
- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ θα υποδεχθεί την ΣΚΕΠΑΣΤΗ. Οι γηπεδούχοι έχουν 10 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 15. Καταλαβαίνουμε όλοι, πως ο αγώνας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους, αφού αν χάσουν πάνε κάτω από την ζώνη υποβιβασμού.