Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Η απόφασή μας

Το apopsignomi.blogspot.com δεν θα παραστεί στην συνέντευξη τύπου του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού δεν θέλει να έχει καμία απολύτως συμμετοχή, στο όλο σενάριο των τελευταίων χρόνων, το οποίο μας οδηγεί σε αλλαγή προέδρων και κάποιων μελών του ΔΣ, αλλά πάντα καταλήγουν στον ίδιο παρανομαστή και πάντα σε βάρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Δηλώνουμε πως η απόφασή μας αυτή δεν έχει να κάνει με την πρόεδρο κυρία Ειρήνη Αϊνδιλή, την οποία σεβόμαστε και πιστεύουμε πως δέχτηκε να είναι πρόεδρος για ....
να προσπαθήσει να βοηθήσει.
Δεν θέλουμε να κάνουμε προβλέψεις, αλλά πιστεύουμε πως η δυναμική της και η προσωπικότητά της, θα την οδηγήσει εκτός ομάδας, όταν θα μάθει πως παρέλαβε μια διοίκηση χωρίς σωστές διαδικασίες και φυσικά χωρίς να έχει γίνει κάποιος απολογισμός, χωρίς να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που μιλούσαν ακόμη και για ξεπούλημα της ομάδας.
Η κυρία Ειρήνη Αϊνδιλή είναι πραγματική Ολυμπιονίκης και ορίσθηκε πρόεδρος σε μια ομάδα οι διοικήσεις της οποίας ήταν Ολυμπιονίκες στην αδιαφάνεια και οδήγησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην αναξιοπιστία.
Αφήνουμε αυτούς που έγραψαν το σενάριο μιας κακής παράστασης να απολαύσουν το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να μην γίνουν και πάλι λαγοί.
Έχουν στο πλευρό τους αυτούς που έχουν και δεν μας έχουν ανάγκη.
Έχουν στο πλευρό τους αυτούς που είναι υποψήφιοι και ξαφνικά θα αγαπήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά και τα μέλη της διοίκησης, γιατί θέλουν την ψήφο τους.
Εμείς ούτε υποψήφιοι είμαστε, ούτε και για καρέκλες ψάχνουμε, ούτε θεωρήσαμε ποτέ τσιφλίκι μας τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Δεν θα παραστούμε λοιπόν στην συνέντευξη τύπου και θ΄ αφήσουμε χωρίς ενόχληση τους συμβιβασμένους και διορισμένους διοικούντες να υλοποιήσουν το σενάριό τους.