Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ

Συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστες Χαραλαμπιδη Χάρη , Τσιγκα Κωσταντίνο , Βελλή Δαυιδ , Στούπα Χρήστο  , Μακρής Γιώργο  , Σαχίνη Δημητριο ,  για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 .
Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής για το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ της ομαδας μας με τους ποδοσφαιριστές  Χαραλαμπιδη Χάρη , Τσιγκα Κωσταντίνο , Βελλή Δαβιυδ  , Στουπα Χρήστο , Μακρη...

Γιώργο,  Σαχίνη Δημητρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .


Ο  Χαραλαμπιδη Χάρης είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθον εχει φορεσει την φανελα των ΑΟΧαλκις , Καβάλας , Εορδαικου ,  Μουδανών κ.α. , καθώς επίσης αγωνιστηκε στα τμηματα υποδομης των Ξανθης και Βέροιας .

Ο  Τσίγκας Κωνσταντίνος αγωνίζεται στις θέσεις της Αμυνας και στο παρελθον εχει φορεσει την φανελα της Ερετριας στην Γ' Εθνική και Α' ΕΠΣΕ .

Ο  Δαυιδ Βελής είναι Αμυντικός και στο παρελθον εχει φορεσει την φανελα των Χανιώτη Χαλκιδικής , ΑΟΧαλκις , επίσης αγωνιστηκε στα τμηματα υποδομης του ΠΑΣ Γιάννινα .

Ο  Χρήστος Στούπας είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθον εχει φορεσει την φανελα των Κ20 Λεβαδειακού , Ηρακλή Ψαχνών .

Ο  Γιώργος Μακρής είναι επιθετικός και στο παρελθον εχει φορεσει την Κυζικου και στην ομάδα Νεων ΑΟΝΑ/ΚΥΖΙΚΟΥ  .

Ο  Δημητρης Σαχίνης είναι μεσοαμυντικος  και στο παρελθον εχει φορεσει την φανελα της Νεάπολης , Ολυμπιακού Χαλκίδος και Κ20 Λεβαδιακού   .

Tου ευχόμαστε ολους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες στο ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ με  αγωνιστικότητα και προσήλωση  στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.