Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Πολύ δύσκολη εβδομάδα είχαμε, αλλά σιγά σιγά μπαίνουμε στην ευθεία, αφού ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια.

- Τα βρήκε λένε....
η κυρία Βάκα με τον κύριο Παγώνη!!!!! Τι να βρήκαν άραγε; Κύριοι κανένας δεν τα βρήκε με κανέναν. Ο εκλογικός νόμος οδηγεί τους πάντες σε συμφωνίες και συνεργασίες για το καλό του δήμου και των δημοτών. Αυτοί που λένε διάφορα είναι αυτοί οι οποίοι ήταν ενάντια στην κυρία Βάκα και υπέρ του Παγώνη αλλά και φανατικά υπέρ του Καθαροσπόρη. Το πρόβλημά τους είναι το ότι η Βάκα δεν συζήτησε καν με τον Καθαροσπόρη και καλά έκανε.

- Τι άλλο θ΄ ακούσουμε; Εμείς κύριοι δεν βάζουμε τρικλοποδιά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν μπορούμε όμως να μας δουλεύουν κάποιοι και να παίζουν σε διπλό ταμπλό. Φαίνεται πως λίγοι διάβασαν το καταστατικό και λιγότεροι είναι αυτοί που ξέρουν πως η διοίκηση είναι διοίκηση και όχι ολίγον από διοίκηση. Αυτοί που χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις και τότε θα δούμε ποιοι είναι αυτοί που κάθε φορά καταλήγουν νεκροθάφτες της ομάδας.

- Τίποτα δεν άλλαξε για μας, σε σχέση με την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Είμαστε φανατικά υπέρ της διοίκησης και το μόνο που δεν θέλαμε ήταν να υπάρξουν ρήγματα και σημάδια διάλυσης. Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ρέτσας είναι κύριος και άνθρωπος του διαλόγου και σίγουρα μπορεί να διοικήσει σωστά έχοντας δίπλα του τον κ. Πίσχινα, τον κ. Παπαδάκη, τον κ. Τσεκούρα, τον κ. Αλαφάκη οι οποίοι έχουν εμπειρία χρόνων, αλλά και τα άλλα μέλη του ΔΣ τα οποία αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν το καλό της Ένωσης.

- Πάμε για ποδοσφαιρικό σκάνδαλο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε που το είδε ο πρόεδρος!!! Εμείς πάντως αρχίσαμε να το ψάχνουμε, γιατί ο πρόεδρος όταν λέει κάτι, δεν λέει βλακείες. Κάτι παραπάνω θα ξέρει.