Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να πάτε στα γήπεδα ποδοσφαίρου, αφού σήμερα αρχίζουν τα πρωταθλήματα της Εύβοιας. Θα έχουμε εκπλήξεις; Γιατί να μην έχουμε; Στο ποδόσφαιρο ή ουσία είναι το γκολ και το...
Σαββατοκύριακο θα έχουμε πολλά.

- Την καλημέρα μας και στον κύριο Καθαροσπορη, αφού το "κίνημα" ΛΎΣΗ ΤΏΡΑ είναι μαντρί με ανοιχτές πόρτες και από εκεί βγήκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι. Αυτούς τους συμβούλους κάποιοι τετραεξυπνοι θα τους βρίζουν τώρα.

- Αγαπητοί κύριοι να είσθε εδώ και όταν θα σκάσει η φούσκα. Να είσθε εδώ και τότε που όλοι θα καταλάβουν το πόσο γυμνός είναι ο "εκτελεστικός". Κάποιοι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.

- Ομάδα ποδοσφαίρου του Δήμου Χαλκιδέων και της Α' Κατηγορίας δείχνει έτοιμη να ξεκινήσει μια πορεία διαφορετική και σε 3 χρόνια να ξεκινήσει για Εθνικές κατηγορίες.

- Ποιος θα προλάβει και θα ανακοινώσει πρώτος την απόλυση του γνωστού προπονητή; Υπάρχει θέμα εδώ, αφού ο ένας τα έχει καλά με την διοίκηση και ο άλλος με τον προπονητή. Εμείς πάντως δεν θα το γράψουμε πρώτοι, αφού το γράψαμε ήδη.