Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Δεν θα γράψουμε τίποτα για τις κυρίες και τους κυρίους οι οποίοι παριστάνουν τους πονόψυχους και τρέχουν για να βοηθήσουν άλλους αλλά δεν ξεχνούν αυτή την βοήθεια να την προβάλλουν συνεχώς και σε ....
υπερβολικό βαθμό. Λένε κάτι και το ανεβάζουν μαζί με την φωτογραφία τους!!! Ούστ.....

- Η άποψή μας μπορεί να είναι λάθος αλλά την γράφουμε και κρινόμαστε. Γράψαμε την άποψή μας για την ΕΡΕΤΡΙΑ και τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και κάποιοι ενοχλήθηκα. Κύριοι δικαίωμά σας, αλλά να ξέρετε πως εμείς δεν θα γίνουμε ηλιθιοι για να χαιδευουμε αυτιά.

- Γιατί ενοχλεί που γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας για τον προπονητή ΤΟΥ ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ; Γιατί πρέπει να περιμενουμε να περνάνε οι αγωνιστικές και ο ΑΟΝΑ να χάσει την κατηγορία;

- Ξεσηκωμός στο Βασιλικό. Έμαθαν πως η Δημοτική Αρχή ψαχνει οικόπεδο για να κατασκευαστει εκεί βρεφονηπιακος σταθμός, ενώ μέχρι σήμερα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και δεν απάντησε στα αιτήματα για τα νηπιαγωγεία. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις για το θέμα.

- Μεγάλη νίκη της ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ επί του ΕΥΒΟΙΚΟΥ στον Άγιο Νικόλαο. Η ομάδα πήρε τους 3 βαθμούς, αλλά το κυριότερο είναι πως βούλιαξε τον ΕΥΒΟΙΚΟ βαθμολογικό πίνακα.