Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες,Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες και όλους. Δύσκολη Κυριακή αλλά ας κάνουμε τον σταυρό μας να φορτώσουμε κουράγιο στην πλάτη μας και να ....
κρατήσουμε ζωντανή την όποια ελπίδα υπάρχει.

- Επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε σήμερα με τα χρόνια πολλά στην κόρη μας την Κερασία, αφού έχει την ονομαστική της γιορτή. Να ζήσεις Κερασία, να έχεις την υγεία σου και να είσαι πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη.

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ κέρδισε τον ΕΥΒΟΪΚΟ και στην Ν. Λάμψακο τρίβουν τα χέρια τους, αφού η ομάδα είναι ψηλά στην βαθμολογία με 10 βαθμούς σε 5 αγώνες. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ είναι μέσα και στους δύο στόχους. Συνεχίζει στο κύπελλο, αφού πέρασε στους 8 του Κυπέλλου και φυσικά είναι μέσα στον στόχο της πραμονής στην κατηγορία.

-  Ο ντούπου ντούπου, δεν αλλάζει με τίποτα, αν και με τον τρόπο του "το κοντρόλ" τον περιορίζει αρκετά. Και τι δεν είπε χθες στον αγώνα ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΕΡΜΗΛΙΟΣ. Κύριε Βέττα, αν συγκεντρώσεις τα κομμάτια της σύνδεσης με την ΚΑΣΤΕΛΛΑ τότε ο ντούπου ντούπου θα έδινε χαρά σε πολύ κόσμο.

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν κατάφερε να πάρει κατι  και παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας. Μετά τον ΕΥΒΟΪΚΟ  η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν έχει καθόλου καλό ξεκίνημα με μόλις 2 ισοπαλίες και μάλιστα στην έδρα της με ΣΚΕΠΑΣΤΗ και ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Πρέπει πάντως κάτι να γίνει γιατί έτσι όπως είναι σήμερα  δεν μπορεί να πάει πουθενά.