Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Μπορεί κάποιοι να μην καταλαβαίνουν τον κίνδυνο από τον κορονοϊό, αλλά δεν τους φταίνε οι άλλοι σε τίποτα. Αφού λοιπόν θέλατε μαγκιές, άντε τώρα στα σπιτάκια σας και να μην θυμώνετε. Δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους μάγκες και τους πονηρούς, αλλά ν ξέρουν πως εξ αιτίας τους, έκλεισαν τα πάντα από  τα μεσάνυχτα ....μέχρι το πρωί. Εξ αιτίας τους θα σταματήσουν τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα στην Εύβοια, γιατί εξ αιτίας τους  θ΄ αυξηθούν τα κρούσματα.

- Ο κ. Δημήτρης Ακριτίδης αναλαμβάνει ως προπονητής την ομάδα του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ με βοηθό τον κύριο Θανάση Πύθουλα. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας αφού έχει 3 ήττες σε 3 αγώνες. Δεν αμφισβητεί κανείς τις γνώσεις και την δουλειά του μέχρι χθες προπονητή του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ κ. Σταμάτη Μπαλάνου, αλλά δεν θα μπορούσε "να δέσει" με τον νέο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ, την νοοτροπία αυτής της ομάδας και το σκεπτικό της νέας διοίκησης.
Να θυμίσουμε πως είχαμε γράψει για τον κύριο Ακριτίδη πριν την πρόσληψη Μπαλάνου.  Ο κ. Δημήτρης Ακριτίδης ήταν η καλύτερη λύση. Τώρα θαύματα δεν μπορεί να κάνει και θα χρειασθεί υπομονή. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

- Το χιούμορ δεν βλάπτει την υγεία και δεν πρέπει να ενοχλεί κανέναν. Εμείς δεν κατηγορήσαμε ούτε τον πρώην προπονητή του Αρη Αγίου Ιωάννη τον κύριο Σάκη Νικολάου, ούτε τον ραδιοφωνικό σταθμό για λογαριασμό του οποίου κάλυψε τον αγώνα ΚΡΙΕΖΑ - ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ.  Εντάξει λοιπόν. Ας μην πάει σε αγώνα της ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Ας πάει σήμερα στον αγώνα ΑΡΗΣ ΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - ΑΟ ΚΥΜΗΣ!!! Καλημέρα Σάκη.

- Πληροφορίες λένε πως ο κ. Σμπιλίρης, θα φροντίσει ώστε στους εκτός έδρας αγώνες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να είναι απεσταλμένος για τον ΕΥΡΙΠΟ ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΧ κύριος Λαθουράς και στους εντός έδρας ο κ. Μορίδης!!!!

- Για την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και τον προπονητή κύριο Σπυρόπουλο, γράψαμε την άποψή μας και δεν την αλλάζουμε. Αυτή η ομάδα δεν φτιάχτηκε με  λεφτά αλλά με γνώση, εμπειρία και οργάνωση. Δεν είναι δυνατόν στην Β΄ Κατηγορία να φτάνεις  το μπάτζετ στα ύψη και να κάνεις μεταγραφές ποδοσφαιριστών από Εθνικές κατηγορίες. Έτσι φτάνεις στο σημείο να έχεις εξαρτήσεις ως προπονητής και η οικονομική ψαλίδα μεταξύ των ποδοσφαιριστών να έχει τεράστιο άνοιγμα. Αυτό στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ δεν υπάρχει κι η ομάδα ότι πετυχαίνει, το πετυχαίνει με την δουλειά προπονητή κι ποδοσφαιριστών.