Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Γκόγκου Τζοβάννα

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ γίνονται τηλεφωνικά κατόπιν εντολής της προέδρου κας.Μύταλα-Τζεράνη,παρ ότι από το νόμο προβλέπεται η δια ζώσης συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών λόγω covid 19.
Για τον λόγο αυτό έχουμε δηλώσει εγγράφως ως αντιπολίτευση τις ενστάσεις μας, αλλά η αλαζονική και μικροπολιτική νοοτροπία της προέδρου απαξιώνει κάθε άλλη φωνή μέσα στο διοικητικό συμβούλιο .Ακόμα και του Δημάρχου που ουδόλως υπολογίζει , ακόμα και μετά την... παραίνεση του τα διοικητικά συμβούλια να γίνονται κανονικά όπως και τα δημοτικά συμβούλια στα οποία η κα.Μύταλα παρευρίσκεται.
Ίσως βέβαια αυτό να διευκόλυνε την πρόεδρο να περάσει τον προϋπολογισμό της Δηκαδιμε όπως αυτή θέλει χωρίς αντιρρήσεις και διαφορετικές απόψεις.
Καταγγέλουμε λοιπόν αυτες τις μη δημοκρατικές διαδικασίες που σφραγίζουν με αδιαφάνεια και προχειρότητα την ψήφιση των θεμάτων.Η διαχείριση των χρημάτων γίνεται με προχειρότητα , προσωπικά κριτήρια και όχι μόνο και μιλάμε για προϋπολογισμό ύψους 400.000 ευρώ .Χρήματα τα οποία με τη σωστή διαχείριση θα μπορούσαν να φέρουν άριστα αποτελέσματα και να εκσυγχρονίσουν τους παιδικούς σταθμούς τα ΚΑΠΗ...κλπ.
Αντιθετα χρησιμοποιούνται και σπαταλώνται χωρίς σχεδιασμό και όραμα.Άνιση μεταχείριση συλλόγων,πανηγυράκια,βολέματα σε δικούς τους ανθρώπους χωρίς παραγωγή πραγματικού πολιτισμού.
Οι αιρετοί οι οποίοι απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους διοικούν με μοναδική αναποτελεσματικότητα με ολοφάνερο αποτελέσμα την εξαθλίωση και υποβάθμιση του Δήμου μας.

Η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης.
Τζοβάννα Γκόγκου.