Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

.....σουτάκια


 - Την καλημέρα "στους παράγοντες" οι οποίοι προσπαθούν ν΄ αποδείξουν πως είναι μοναδικοί, πως είναι οι καλύτεροι,πως παίζουν στα δάχτυλα το ποδόσφαιρο και πως ξέρουν το παρασκήνιο. Κύριοι αν αυτή ήταν η αλήθεια, θα σας είχαν ανακαλύψει οι ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών και θα σας αξιοποιούσαν και.... δεν θα ήσασταν εκεί που κανείς δεν θέλει να είναι. Συνεχίστε τις συκοφαντίες, αλλά να μην κάνετε παράπονα, όταν ποδοσφαιρικά θα τρώτε σφαλιάρες.

- Κύριε Γιώργο θα σου φέρουμε φυτικά σφουγγάρια, τα οποία κάνουν πολύ καλό στο δέρμα. Εσύ τα έχεις ανάγκη, γιατί από το πολύ γλείψιμο που σου κάνουν κάποιοι, το δέρμα σου θα αποκτήσει άλατα κι όχι μόνο.

- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ απέκλεισε την ΚΑΡΥΣΤΟ από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας και για κάποιους  αυτό ήταν έκπληξη. Γιατί έκπληξη; Φυσιολογικό αποτέλεσμα ήταν, αφού ο τερματοφύλακας του ΟΛΥΜΠΟΥ Χρήστος Μωραϊτης το είχε πει και το είχε βάλει και στοίχημα!!!!!

- Έπεσε σιωπή, γιατί κατάλαβαν πως είχαν άδικο ή έπεσε σύρμα να σταματήσουν για να πέσουν στα μαλακά; Εμείς πάντως β.λέπουμε να έρχονται συγνώμες και κωλοτούμπες!!!!