Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Σωματείο σχολικών κυλικείων δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων νομού Ευβοίας.

Το σωματείο σχολικών κυλικείων μετά την πρώτη επίσημη συνεδρίαση του με την Πρόεδρο Μυρσίνη Μαστραντωνά και το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε τη διεκδίκηση στήριξης και σίτισης  μαθητών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στις 9 Αυγούστου του 2020 στην Εύβοια .
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας του σωματείου μας, παρουσία του κυρίου Ηλία Θαλάσση, προέδρου της ομοσπονδίας επαγγελματιών, με....τον κύριο Κωνσταντίνο Γαλάνη Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και αθλητισμού της Στερεάς Ελλάδας.
Τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την κατανόηση που έδειξε στο αίτημά μας.
Το σωματείο ζητάει την συνεργασία και την στήριξη, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους Βουλευτές του Νόμου Ευβοίας, τους Δήμους μας και τις εκάστοτε Σχολικές επιτροπές για να λυθούν προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο μας .
Ξεκινώντας ένα μπαράζ επαφών με τους αρμόδιους φορείς , Αντιπροσωπεία του σωματείου μας συναντήθηκε με την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων κυρία Ελένη Μιτζιφίρη , η οποία έδειξε μεγάλη κατανόηση για τα αιτήματα που αφορούν τα σχολικά κυλικεία .
Την ευχαριστούμε για την κατανόηση και την στήριξη της ,και ευελπιστούμε σε μια άριστη συνεργασία.

Με εκτίμηση
Η πρόεδρος                                                                Η Γεν. Γραμματέας
Μαστραντωνά Μυρσίνη                                             Κούτουλα Ιωάννα