Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

"Ο μπαρμπα Στέλιος"

 - Μεγάλη ανησυχία έχουν πολλοί και θα την έχουν, μέχρι να έρθει η στιγμή που δεν θα κερδίσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να έχουνε να λένε!! Μέχρι και η κυρία Δήμητρα μπήκε στο παιχνίδι και την Παρασκευή μας είπε πως η ΔΡΟΣΙΑ είναι καλή ομάδα και πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν έπιασε ούτε αυτό. Η κυρία Δήμητρα προέβλεψε και πως ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα κέρδιζε το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και... έπεσε έξω και σ΄ αυτό!!!

- Κύριοι ραδιοφωνατζήδες δική σας η επιλογή, αλλά χάνετε όταν δεν έχετε ενημέρωση από το Δημοτικό Χαλκίδας και τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΔΡΟΣΙΑ. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε 5 αγώνες έχει 15 βαθμούς και είναι πρώτος στην βαθμολογία, ενώ εσείς τρέχετε μόνοι σας και βγαίνετε δεύτεροι!!!

- Πολλά παράπονα για την διαιτησία υπάρχουν είπε χθες ο κ. Γιώργος Νικολάου στον ΕΥΡΙΠΟ, επειδή όπως είπε είχε πολλά μηνύματα!!! Γιώργο θέλεις την αλήθεια; Οι παράγοντες και οι προπονητές, ας κοιτάξουν τα χάλια των ομάδων τους και όχι μετά από κάθε ήττα να τα φορτώνουν όλα στους διαιτητές. Όταν κερδίζουν κι ο διαιτητής έχει κάνει λάθη υπέρ τους, μούγκα στην στρούγκα.

- Φυσικά τεράστια η ευθύνη της Πειθαρχικής της ΕΠΣΕ, η οποία προφανώς κάνει χάρες και προφανώς έχει οδηγίες για να πέφτουν όλοι στα μαλακά. Κατάντια για το ποδόσφαιρο και κακώς οι διαιτητές δεν προστατεύουν τον εαυτό τους.

- Έχασε με 3 - 1 η ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ από τον ΒΑΤΩΝΤΑ και πλέον ο Μανώλης Βέττας πρέπει να κάνει διορθωτικές κινήσεις, ως προπονητής. Να προσέχει ποιους καλεί στην εκπομπή του την Παρασκευή ή αμέσως μετά να πηγαίνει στην εκκλησία για να φεύγει η αρνητική ενέργεια από πάνω του!!