Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

....μικρά, μικρά

      
- Ωχ αμάν... Τι θα γίνουμε τώρα που θα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ"; Τι θα γίνουμε τώρα που δεν θα μπορούμε να πουλάμε μαγκιά και δεν θα φοράμε μάσκα, δεν θα κρατάμε αποστάσεις, δεν θα μπορούμε να πηγαίνουμε στα γήπεδα, όχι γιατί δεν θα μπορούμε, αλλά επειδή με την στάση μας, δεν θα έχει αγώνες; Δυστυχώς... αποδείξαμε πως είμαστε για τον ......... και πως πρέπει να μας έχουν σε περιορισμό στο σπίτι.

- Τι κατάλαβαν τώρα οι παράγοντες των ομάδων, οι διοικούντες την ΕΠΣΕ, οι διαιτητές, οι άνθρωποι της ενημέρωσης και όποιοι σφύριζαν αδιάφορα και πίστευαν πως κάποιους ξεγελούνε; Κύριοι η ανευθυνότητα ποτέ δεν έφερνε τα θεμιτά αποτελέσματα. Τώρα δεν φταίει κανένας άλλος, εκτός από αυτούς που αδιαφόρησαν.

- Προσέξτε τώρα τ΄ αποτελέσματα. Ποιος ποδοσφαιριστής θα χάσει έστω αυτά που λέμε οδοιπορικά; Ποιος προπονητής θα χάσει το συμπλήρωμα στο εισόδημά του; Τι θα κάνουν τώρα αυτοί που λειτουργούσαν τα ποδοσφαιρικά μαγαζάκια; Θα λειτουργεί κανονικά η ΕΠΣΕ και θα πληρώνει το προσωπικό; Από που θα εισπράττουν οι διαιτητές αυτά που εισπράττουν; Όταν δεν μπορούμε να τηρήσουμε κανόνες, αυτά παθαίνουμε.