Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θα πρέπει πλέον να καταλάβουμε όλοι πως ο κορονοϊός δεν είναι παιχνιδάκι με το οποίο μπορούν να παίζουν τα παιδιά μας, αλλά ένα όπλο το οποίο θέλει να χρησιμοποιήσει τα παιδιά μας, για να σκοτώσει τους γονείς τους και τους παππούδες τους. Δυστυχώς υπάρχουν και στην εποχή μας ηλίθιοι, οι οποίοι ...προσπαθούν να πείσουν την νεολαία πως δεν υπάρχει τίποτα και πως όλοι αυτοί που πεθαίνουν καθημερινά σ΄ όλον τον κόσμο, πεθαίνουν από κάποια άλλοι αιτία.

- Η αλήθεια πονάει, αλλά κανείς δεν μπορεί να την κρύψει κύριοι και η αλήθεια για τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ είναι μία. ΟΛΟΙ άλλος λίγο, άλλος πολύ, έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους.  Αγνώριστος είναι από την αρχή ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ. Δεν παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε την περίοδο 2019 - 2020. Αυτό που παίζει τώρα δεν είναι ποδόσφαιρο. Παρέμεινε η ίδια ομάδα, αλλά παίζει κάτι άλλο, εκτός πό ποδόσφαιρο.

- Γράψαμε χθες την άποψή μας, για το αν πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή. Δεν το γράψαμε γιατί ο κ. Καλλιμάνης είναι φίλος μας, ούτε επειδή τον θεωρούμε από τους καλύτερους προπονητές. Το γράψαμε, γιατί αυτοί που τον λιβάνιζαν μέχρι πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, χθες έψαχναν να βρούνε τον αντικαταστάτη του. Το γράψαμε γιατί ο καθένας θα πρέπει ν΄ αναλάβει τις ευθύνες του και όχι να την πληρώσει ο κ. Καλλιμάνης.

- Να σκύψουν όλοι το κεφάλι, να παραδεχθούν ΟΛΟΙ τα λάθη τους και να κοιτάξουν μπροστά. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει καλούς ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνεύσει. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ μπορεί να τερματίσει στην πρώτη 4άδα και αυτό θα είναι επιτυχία. Η διοίκηση μπαίνει μπροστά, ο προπονητής αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού, αφού αυτό που πήγε να περάσει, δεν το μπόρεσαν οι ποδοσφαιριστές και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ πάει στην επόμενη 5άδα αγώνων να δείξει πως είναι εδώ, είναι ζωντανός και υπολογίσιμος.

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ δεν θα γίνει υπερομάδα, αλλά αν ακολουθήσουν κάποια πράγματα, θ΄ αλλάξει η ψυχολογία όλων και η ομάδα μπορεί στο τέλος του Α΄ γύρου να φτάσει ή να πλησιάσει τους 30 βαθμούς ήδη 9 !!!! Εμείς το πιστεύουμε κι αν το πιστέψουν και όλοι όσοι είναι στην οικογένεια του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, όλα θα πάνε καλά.