Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όσο άγιος κι αν είσαι, κανείς δεν μπορεί να σου πει, να μην σε κολάζουν οι πειρασμοί κι αυτό που λέμε "έτυχε". Αποβολή του Μαναρίτσα, ποδοσφαιριστή του Μαντουδίου, είχαμε χθες και άντε τώρα να πείσεις τον πρόεδρο του Μαντουδίου, ο οποίος έχει στο μυαλό του πολλά και διάφορα. Παίζει την επόμενη αγωνιστική ....με την ΙΣΤΙΑΙΑ και θα παραταχθεί χωρίς τον Μαναρίτσα, αλλά έμεινε και στην ισοπαλία χθες κι πάλι καλά που δεν έχασε στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ.

- Στον αγώνα με τον Σταυρό είχαμε την αποβολή του Γκάβαλη, ενώ την επόμενη αγωνιστική το Μαντούδι έπαιζε με το ΠΡΟΚΟΠΙ και κέρδισε εύκολα. Λέτε τώρα να κερδίσει εύκολ και την ΙΣΤΙΑΙΑ χωρίς τον Μαναρίτσα;;;

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει πετύχει σε 5 αγώνες, αλλά δεν είναι ο μόνος στην θέση της καλύτερης επίθεσης, αφού και η ΚΑΡΥΣΤΟΣ έχει πετύχει επίσης 19 γκολ. Στην άμυνα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι καλύτερος με συγκάτοικο τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ αφού έχουν δεχθεί από 3 γκολ.

- Μανώλη καλημέρα. Διάβασε μια συμβουλή που θα σου δώσω ως "μπαρμπα Στέλιος". Αν πραγματικά θέλεις κάτι καλό για κάποια ομάδα, μην την αναφέρεις στην εκπομπή σου. Αναφέρθηκες στον αγώνα ΕΡΑΠΟΣ - ΠΙΣΣΩΝΑΣ και να το αποτέλεσμα. Μόνο με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν σου βγαίνει κάτι. Εγώ πήγα σε δύο αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Χαλκίδας, της ομάδας σου δηλαδή και τους κέρδισε και τους δύο.