Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ήρθε στην Χαλκίδα ο υπουργός υγείας κύριος Κικίλιας και σε κάποιους δεν άρεσε αυτό. Γιατί άραγε; Κύριοι δεν είναι κακό να έρχεται ένας υπουργός στην Χαλκίδα, όπως δεν είναι κακό να έρχεται και ο κ. Κουτσούμπας του ΚΚΕ και όποιος άλλος πολιτικός.
Η ΝΔ πήρε εντολή να κυβερνήσει την χώρα με το δικό της ...πρόγραμμα, με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και υπουργό υγείας τον Κικίλια και όχι με το πρόγραμμα του ΚΚΕ ή του Αλέξη ή της Φώφης ή του Γιάνη με ένα "ν".

- Η χώρα μας όπως και όλα τα κράτη του κόσμου, περνούν δύσκολα με τον κορονοϊό και αυτό είναι καλό να το σεβαστούν όλοι οι πολιτικοί και να σταματήσουν να επενδύουν στον κορονοϊό.

- Λυπούμαστε, αλλά δεν είναι δυνατόν ν΄ ακούμε τον κ. Κουτσούμπα και τον κ. Γιάνη με ένα "ν", να λένε πως θα πάνε σε συγκεντρώσεις και πορείες. Κύριοι είσθε κάτι ξεχωριστό εσείς από τους άλλους Έλληνες;;;; Είναι λάθος σας αυτή η πρακτική και φυσικά μπορεί  να δημιουργεί θόρυβο, αλλά δεν θα κερδίσουν τίποτα τα κόμματά σας.

- Επειδή ακούμε πολλά και διάφορα για την στάση μας απέναντι στην ΕΠΣ Εύβοιας να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε να πετύχει το ΔΣ της ΕΠΣΕ και για να γίνει αυτό πρέπει να διεκδικεί τα πάντα και με κάθε τρόπο και πρέπει να διοικεί με διαφάνεια. Το να τα έχεις καλά με τους ανθρώπους της ενημέρωσης και να έχεις με τον τρόπο σου επιβάλλει την σιωπή δεν λέει τίποτα.

- Σύμφωνα με τα όσα έλεγε ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ρέτσας η ΕΠΣΕ τακτοποίησε τα οικονομικά της, θέλει την διαφάνεια και έκανε κινήσεις ώστε να ενισχυθούν οικονομικά τα σωματεία. Αληθεύουν αυτά; Πέτυχε κάτι από αυτά;

- Τα πρωταθλήματα δύσκολα θα ξεκινήσουν και πάλι, τουλάχιστον για τους επόμενους 2 μήνες. Θα ενισχυθούν με κάποιον τρόπο τα σωματεία από την ΕΠΣΕ; Αν ναι πότε και με ποιον τρόπο; Θα επιστραφούν χρήματα στα σωματεία αφού ας πούμε δεν έχουμε παιδικά πρωταθλήματα; Θα επιστραφούν χρήματα στους προπονητές, αφού έμειναν χωρίς μεροκάματο; Η ΕΠΣΕ μέσα στο 2020 δεν έχει τα έξοδα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, αφού το προσωπικό για τουλάχιστον 6 μήνες θα είναι σε αναστολή εργασίας, τα έξοδα για ρεύμα, νερό, ενοίκια, τηλέφωνα κλπ θα είναι μειωμένα, ενώ τα έσοδα δεν άλλαξαν, αφού παράβολα συμμετοχής και παράβολα για ανανεώσεις και διάφορα άλλα 
έχουν πληρωθεί.