Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Δεν ζητήσαμε την συμπάθεια κανενός παράγοντα της πολιτικής και του αθλητισμού. Ξέρουμε ποιοι μας συμπαθούν, ποιοι μας εκτιμούν και ποιοι είναι πάντα δίπλα μας. Εμείς αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, ξέρουμε να ζητάμε συγνώμη, όταν αδικούμε κάποιον και φυσικά δηλώνουμε δημόσια συγνώμη και... όχι στα μουλωχτά.

- Φυσικά ξέρουν πως εμείς δεν κρυβόμαστε όταν αυτοί θα μας χρειασθούν. Μπαίνουμε μπροστά δυνατά και καθαρά και στεκόμαστε απέναντι από αυτούς που τους ενοχλούν. Φυσικά και έχουμε αδυναμίες, φυσικά και χρωστάμε πολλά ευχαριστώ σε κάποιους. Αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν θα βρεθούμε απέναντί τους, ακόμη κι αν "μας διαγράψουν"!!!!!

- Το έχουμε ξαναγράψει. Αυτόν ο οποίος στάθηκε δίπλα μας για τον οποιονδήποτε λόγο, έστω για μια στιγμή, θα τον έχουμε στα δεξιά της καρδιάς μας, γιατί εκεί τοποθετούμε, αυτούς στους οποίους χρωστάμε ένα ευχαριστώ.

- Αυτούς που για κάποιον λόγο, μας έκοψαν και την καλημέρα, στέλνουμε την αγάπη μας και την ευχή μας. Να τους έχει καλά ο Θεός και να είναι βέβαιοι πως κάποια στιγμή θα συναντηθούμε.....