Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

.....σουτάκια

 - Επιμένουν κάποιοι να μιλούν για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να λένε πως δεν αντέχουν άλλο, πως δεν μπορούν να συντηρήσουν τα σωματεία και άλλα τέτοια. Είναι δυνατόν να λένε τέτοια; Για ποιο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μιλάμε; Το να θέλεις 50.000 και παραπάνω ευρώ για να συμμετέχεις σε ένα πρωτάθλημα, δεν είσαι ερασιτέχνης. Φυσικά και υπάρχουν χορηγοί και διαφημιζόμενοι, αλλά δεν σου φτάνουν, γιατί πληρώνεις και μάλιστα με μαύρα, προπονητές, ποδοσφαιριστές.... και δημόσιες σχέσεις.

- Αυτό το σύστημα καταστρέφει το ποδόσφαιρο και το στηρίζουν οι παράγοντες και οι οποίοι έκαναν μαϊμού επαγγελματικό το ποδόσφαιρο. Εξ αιτίας αυτών την πληρώνουν και οι παράγοντες οι οποίοι δεν μπαίνουν στο παιχνίδι των μεταγραφών για ν εντυπωσιάζουν. Αυτοί δεν είναι παράγοντες, αλλά περαστικοί από τον χώρο και θα σπαταλούν όχι μόνο δικά τους χρήματα, αλλά και χρήματα άλλων.

- Τα παραδείγματα είναι πολλά, αλλά δεν θέλουμε Σαββατιάτικα να ανεβάσουμε την πίεση κάποιων. Αυτοί οι κύριοι χάλασαν την πιάτσα και φτάσαμε στο σημείο να πληρώνουν 4.000 και 5.000 ευρώ για να πάρουν ποδοσφαιριστή στην ομάδα τους η οποία παίζει στην Β΄ Κατηγορία της Εύβοιας!!!!

- Ας μη γελιόμαστε λοιπόν. Δεν υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αυτοί που τα δίνουν και αυτοί που τα παίρνουν.