Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

.....μικρά, μικρά

 
- Όταν ο άνθρωπος έχει χιούμορ, είναι και καλός άνθρωπος. Αυτό το λέει ο λαός και μάλλον έχει δίκιο. Γνωστός αντιδήμαρχος Δήμου της Εύβοιας , έχει πραγματικά χιούμορ. Του τηλεφωνήσαμε χθες για κάποιο θέμα και μας είπε: "Θα το δούμε από Δευτέρα γιατί τώρα μαζεύω ελιές και να τις πάω για λάδι. Το λάδι αυτό θα το ρίξω από ψηλά στο βουνό, ώστε να δω αν θα φτάσει μέχρι την Ερέτρια, όπως ....λέει γνωστός ραδιοφωνατζής"!!!!

- Θα μπλέξουν τα μπούτια τους κάποιοι οι οποίοι δηλώνουν καναλάρχες, δημοσιογράφοι, ραδιοφωνατζήδες κλπ. Δεν ξέρουν πως όλα αυτά τα επαγγέλματα σε υποχρεώνουν κάθε χρόνο να καταθέτεις ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;;;;;; Πότε το κατέθεσαν;;;;; 

- Πήραμε μήνυμα από παράγοντα ο οποίος συμμετείχε στην συζήτηση για την συγκρότηση ψηφοδελτίου, ώστε να διεκδικήσουν να διοικήσουν την ΕΠΣΕ. Μας είπε πως θα διεκδικήσουν την νίκη στις εκλογές όποτε διεξαχθούν, με δεδομένο πως κανένα σωματείο δεν θα πληρώνει παράβολα συμμετοχής σε πρωταθλήματα και κύπελλο και διαιτησίες, όχι για λίγο, αλλά για όσο θα διαρκεί η θητεία μας!!! Είπε επίσης πως αν τους δοθεί η εντολή να διοικήσουν την ΕΠΣΕ, τότε το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να προχωρήσουν σε ασφαλιστική κάλυψη όλων των ποδοσφαιριστών και την αναβάθμιση του ρόλου των διαιτητών. Θα προχωρήσουν επίσης και σε συμβάσεις με συνεργάτες οι οποίοι θα αναλάβουν το κομμάτι των χορηγιών και των δημοσίων σχέσεων της ΕΠΣΕ.