Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

....φαπούλες

 Kανένα σχόλιο δεν θα κάνουμε για τα όσα λένε για μας οι όψιμοι φίλοι και υποστηρικτές του προέδρου. Αυτοί έτσι κι αλλιώς θα είναι και με τον επόμενο πρόεδρο όπως ήταν και με όλους τους προηγούμενους. Εμείς τον στηρίζουμε γράφοντας αλήθειες και οι οποίες θα του είναι χρήσιμες. Αν πιστέψει "τα φίδια" στο ....τέλος θα την πληρώσει. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και φυσικά ούτε να κερδίσουμε.

- Πρόεδρος ομάδας ποδοσφαίρου της Εύβοιας, έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. "Κουράστηκα και είμαι έτοιμος να παραιτηθώ. Σας έδειξα τον δρόμο κι εσείς πήγατε και τον γεμίσατε αγκάθια"

- Η επιστήμη για μια ακόμη φορά σηκώνει τα χέρια της ψηλά και δηλώνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει την περίπτωση του ανθρώπου, ο οποίος βλέπει παντού πρίγκιπες και νεράιδες και μας τους φέρνει στο fb!!!  Καλέ μας άνθρωπε, αφού δεν τα πιστεύεις αυτά που παρουσιάζεις, γιατί το κάνεις;;;;;

- Η δήμαρχος κυρία Ελένη Βάκα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα καλέσει στην Χαλκίδα τον κύριο Αυγενάκη για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία.