Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

.....σουτάκια

 - Τελείωσαν και οι αγώνες της Εθνικής Γυναικών και η οποία μεταξύ 5 ομάδων τερμάτισε στην 4η θέση και δυστυχώς με 21 γκολ στο παθητικό της. Όταν προπονητής ήταν ο Αντώνης Πριόνας η ομάδα μας σε 4 αγώνες είχε πετύχει 5 γκολ και είχε δεχθεί 7, ενώ από την ώρα που ανέλαβε ο πάντα χαμογελαστός κ. Γιώργος Κυριαζής σε 4 αγώνες η.... ομάδα μας πέτυχε 1 γκολ και δέχθηκε 14!!!!

- Να σημειώσουμε πως με τον Πριόνα στον πάγκο η Εθνική σε 2 αγώνες με το ΕΪΡΕ το οποίο είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας είχε 1 ισοπαλία 1 - 1 και 1 ήττα με 1 - 0. ενώ με τον κύριο Κυριαζή στον πάγκο στα παιχνίδια με την ΟΥΚΡΑΝΙΑ που είναι τρίτη στην βαθμολογία η Εθνική μας είχε 2 ήττες με το ίδιο σκορ (4 - 0 & 0 - 4).

- Για να καταλάβετε το πως οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, σκόρπισαν την Εθνική με την αλλαγή προπονητή, η ΟΥΚΡΑΝΙΑ συνολικά σε 7 αγώνες δέχθηκε 20 γκολ και από εμάς ούτε 1, ενώ πέτυχε 14 εκ των οποίων τα 8 στην Εθνική Ελλάδος. Θα μιλήσει κανένας για τα όσα έγιναν ή πρέπει να το καταπιούμε κι αυτό αμάσητο;;;;; Κύριοι εξυγιαντές της ΕΠΟ, όταν η Εθνική απέκτησε αξιοπιστία και ο Πριόνας πέρασε μηνύματα στα κορίτσια και τα έμαθε να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, ήρθατε εσείς να τα καταστρέψετε όλα κι ενώ ήταν ακριβώς στην μέση οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

- Γιατί άραγε το κάνατε αυτό; Μήπως επειδή ο Πριόνας ήταν από την Εύβοια; Μήπως επειδή ήταν από τα Ψαχνά; Μήπως έπρεπε να έρθει για κάποιους λόγους ο Κυριαζής από την Αμερική; Βοήθειά σας τώρα, αλλά δεν περιμένει κανείς να πείτε "συγνώμη λάθος".