Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Δεν έχει καμία σημασία για κάποιους, το αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα. Να επανέλθουμε λένε, γιατί δεν αντέχουμε άλλο!!!!!! Είναι αυτό στην σφαίρα της λογικής; Πρέπει αυτό να είναι δίκιο αίτημα; Να ξεκινήσουν λέει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, γιατί ποδοσφαιριστές και προπονητές, δεν έχουν χρήματα για.... να επιβιώσουν!!!!!

- Συγνώμη, αλλά στέκει αυτό το επιχείρημα; Το ποδόσφαιρο σ΄ αυτές τις κατηγορίες είναι ερασιτεχνικό και κανείς δεν έχει αμοιβή. Ακόμη και τα συμφωνητικά των προπονητών κατά 98% είναι μηδενικά ή με μια αμοιβή 50 -100 ευρώ. Ποιος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έχει αμοιβή από το ποδόσφαιρο σε αυτές τις κατηγορίες;

- Για ποια κανονικότητα μιλάμε, όταν ο κορονοϊός είναι εδώ; Ν΄ ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες λένε κάποιοι και βάζουν πάνω απ΄ όλα το συμφέρον τους και όχι την υγεία. Της κακομοίρας παντού. Στους δρόμους, στις πλατείες, στα πάρκα, στα σπίτια και όπου μπορεί να φανταστεί κανείς.

- Θεωρούμε λίγα τα 500 κρούσματα, λίγους αυτούς που είναι στις εντατικές, λίγους τους νεκρούς. Και τι κάνουμε; Ζητάμε και πιέζουμε την αρμόδια επιτροπή και την κυβέρνηση, να τ΄ ανοίξει όλα και όποιος ζήσει έζησε.

- Κυρίες και κύριοι, ελάχιστος σεβασμός στους νεκρούς από τον Κορονοϊό και να κάνουμε τον σταυρό μας, αυτοί που δεν συμφωνούμε με τα μέτρα, γιατί ο κορονοϊός είναι και στην πόρτα μας και κανείς δεν ξέρει πότε θα την χτυπήσει, για να περάσει μέσα.