Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

....φαπούλες

 - Θα επιστρέψουν μαθητές και μαθήτριες στα Γυμνάσια και Λύκεια και θα επιστρέψουν και οι καθηγητές. Το τι συνέβη την περίοδο που τα σχολεία ήταν κλειστά και τα μαθήματα γινόταν με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης, το γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι γονείς ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, αφού παρακολουθούσαν και τον τρόπο ...διδασκαλίας και συμπεριφοράς των καθηγητών.

- Κυρίες και κύριοι του συνδικαλιστικού φορέα των εκπαιδευτικών, γιατί αλήθεια δεν λέτε κάτι για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν αδυναμία σε κάποια παιδιά και ιδιαίτερα σε παιδιά συναδέλφων τους ή σε παιδιά "γνωστών" της περιοχής;

- Γιατί δεν λέτε κάτι για εκπαιδευτικούς οι οποίοι είναι κατά της μάσκας, δεν την φοράνε όπως πρέπει μέσα στην τάξη και φτάνουν στο σημείο να προτρέπουν μαθητές να μην την φοράνε; Το "κατέβασε την μάσκα για να ακούω καθαρά τι λες", είναι χαρακτηριστική φράση.

- Αλήθεια τι προβλέπει η νομοθεσία για εκπαιδευτικό που χαρακτηρίζει "ανίκανα και άχρηστα" τα παιδιά; Είναι δικαίωμα της ΕΛΜΕ να στέλνει επιστολές και να προτείνει στους εκπαιδευτικούς να μην δώσουν βαθμολογίες και πολλά άλλα, αλλά είναι και υποχρέωσή της να μας απαντήσει και σ΄ αυτά που ρωτάμε.