Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Προσέξτε τώρα να δείτε ανευθυνότητα. Η αρμόδια υγειονομική επιτροπή κάποια στιγμή θα επιτρέψει προπονήσεις και αγώνες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με κάποιο υγειονομικό πρωτόκολλο. Στην συνέχεια θα πρέπει να πάρει απόφαση η ΕΠΟ, η οποία όμως θα ρίξει το μπαλάκι στις ΕΠΣ. Οι ΕΠΣ θα ρίξουν το μπαλάκι στις ομάδες, στην Περιφέρεια και στους δήμους και όλοι .....μαζί θα είναι αυτό που λέμε, μια ωραία ατμόσφαιρα!!!!

- Προσοχή!! Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν γιατί θα έρθουν οι έλεγχοι και κάποιοι θα τρέχουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

- Θέλω να στείλω ένα μήνυμα "στον φίλο" ο οποίος τηλεφώνησε χθες για να μας ψαρέψει και να μεταφέρει όσα του πούμε στους δικούς του. Εμείς "φίλε" εδώ και πολύ καιρό γνωρίζουμε τον ρόλο σου και απλά σου λέμε αυτά που θες ν΄ ακούσεις. Όσο για τους εντολείς σου, θα γράψουμε πως στο θέμα της προπαγάνδας, όταν αυτοί πήγαιναν, εμείς γυρίζαμε.

- Πότε θα καταλάβουν οι καρεκλοκένταυροι, πως τον λόγο πρέπει να τον έχουν οι ομάδες και οι παράγοντες που πληρώνουν και όχι αυτοί που πουλάνε μούρη, χωρίς να ματώνουν οικονομικά;;;;

- Απίστευτες ανατροπές θα έρθουν στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο ερασιτεχνικό, αφού αλλάζει ο ρόλος των ΕΠΣ και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και των προπονητών και των ποδοσφαιριστών. Στις αρχές Καλοκαιριού όλες οι αλλαγές.