Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Καλησπέρα στην πρόεδρο

 - Την καλημέρα μας στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Ελένη Αϊδίνη.
Αγαπητή κ. Αϊδίνη, δεν ξέρουμε αν παρακολουθήσατε την Παρασκευή και το Σάββατο 12-13/02/2021 το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, αλλά είναι εύκολο να δείτε έστω τις συμμετοχές αθλητών σε κάθε άθλημα και να διαπιστώσετε πως από την Εύβοια είχαμε μόνο 2 συμμετοχές με τον Νίκο Χιώτη στα 200 και 400 μέτρα και την Οσάγι Παναγιώτα στην σφαιροβολία. Και τα δύο παιδιά του ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας.
Δυστυχώς είχαμε δίκιο αγαπητή Ελένη στα όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει για το θέμα του στίβου.
Θα πρέπει επιτέλους να ξεχωρίσουμε κάποια ....πράγματα και να σταματήσει η παραχώρηση του Σταδίου της Χαλκίδας ανεξέλεγκτα και χωρίς προϋποθέσεις και μάλιστα τώρα που υπάρχουν περιορισμοί.
Δεν γνωρίζουμε τα στατιστικά και τις συμμετοχές αθλητών σε περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.
Είναι όμως εύκολο για τον ΔΟΑΠΠΕΧ να βρει αυτά τα στοιχεία και να τα αξιοποιήσει, ώστε να περάσει στην αξιολόγηση του κάθε Συλλόγου, του κάθε προπονητή και να κάνει δίκαιη παραχώρηση του Σταδίου.
Ναι σε όλους τους συλλόγους, αλλά όχι για να εξασφαλίζουν μισθό κάποιοι συγγενείς και φίλοι.
Να λειτουργούν ακαδημίες, αλλά ανάλογα με τις επιδόσεις και τις συμμετοχές σε Περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα.
Να τους παρέχει ο Δήμος, αλλά να κάνουν κι αυτοί σωστή δουλειά και να ανεβάζουν ψηλά την Χαλκίδα και την Εύβοια.
Δεν είναι δυνατόν να έχουμε στην Χαλκίδα 6 - 7 Συλλόγους με 400 περίπου αθλητές και παραπάνω και στο πανελλήνιο να έχουμε 2 συμμετοχές!!!!
Ο κορονοϊός θα τελειώσει, αλλά πρέπει να τελειώσει και το καθεστώς με τους συλλόγους στο Στάδιο Χαλκίδας. 
Αγαπητή κυρία Ελενη Αϊδίνη, ως πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κάντε στην άκρη το καθεστώς που βρήκατε και προχωρήστε στην αξιολόγηση όλων.