Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

...φαπούλες

 - Τα θέματα που αφορούν την λειτουργία του Σταδίου της Χαλκίδας και όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλκιδέων, είναι στην ευθύνη του ΔΟΑΠΠΕΧ και όχι κάποιων ανθρώπων οι οποίοι για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους πιστεύουν πως θα κάνουν ότι θέλουν. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι για όλους τους δημότες και φυσικά για τους αθλητές. Ποιος είναι αθλητής; Αυτός ο οποίος έχει δελτίο σε κάποιο αθλητικό σωματείο και συμμετέχει σε επίσημους αγώνες .....σε Πανελλαδικό ή και Περιφερειακό επίπεδο.

- Ποιος είναι προπονητής ενός σωματείου; Αυτός ο οποίος έχει μια σύμβαση εργασίας με το σωματείο και φυσικά την άδεια του γυμναστή/προπονητή. Σε καμία περίπτωση, στο στάδιο και σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, δεν μπορεί ο ελεγχόμενος να είναι και ελεγκτής και επίσης σε καμία περίπτωση ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν μπορεί να παραχωρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν μια κάρτα εισόδου με σφραγίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ!!!

- Καμία αθλητική εγκατάσταση μέσα στην πανδημία και στους περιορισμούς, δεν πρέπει να λειτουργεί κάτω από συνθήκες που επιβάλλει ο ένας και ο άλλος, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Πρέπει να δοθεί λύση τώρα, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Οι αθλητές που είναι στις αγωνιστικές ομάδες θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα. Ποιοι είναι αυτοί; Φυσικά αυτοί που έχουν πάρει μέρος, σε πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους το 2020 και αυτό εύκολα το βρίσκει κάποιος. Αυτοί οι αθλητές θα πάρουν μέρος και στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 2021 και θα πρέπει να προετοιμασθούν.

- Είναι τραγικό λοιπόν να έχουν άδεια εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις μη αθλητές ή παιδιά ακαδημιών και να μένουν εκτός, αθλητές οι οποίοι πρέπει να προετοιμασθούν για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

- Την καλησπέρα μας στον ΔΟΑΠΠΕΧ και ευχόμαστε να μην κλείσει κανείς τα μάτια και τ΄ αυτιά του σε όλα αυτά. Αυτή η Δημοτική Αρχή θα σπάσει αυγά και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να συνεχίσει με ρουφιανιές και διάφορα μέσα, να παριστάνει το αφεντικό στις αθλητικές εγκαταστάσεις. 

- Αυτή η Δημοτική Αρχή δεν έχει εξαρτήσεις, ούτε και διοικεί με γνώμονα τις ψήφους που μπορεί να διαθέτει ο καθένας, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει και τις πραγματικές ανάγκες.