Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

....φαπούλες

 - Δεν τους έφτανε ο πόνος που τους μοιράζει καθημερινά η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο Περιφερειάρχης κ. Σπανός, ήθελαν να ξεσπάσουν και στον δήμαρχο κ. Ψαθά και έμπλεξαν τα μπούτια τους. Εκεί που έλεγαν πως θ΄ αρχίσει το μεγάλο φαγοπότι, τους κόπηκαν τα πόδια, αφού όπως λένε με 50% και πάνω έκπτωση, δεν περισσεύει χρήμα για μοίρασμα!!!!

- Λάθος κύριοι και κυρίες. Περισσεύει και μάλιστα πολύ. Εσείς που είσθε καλοί ρεπόρτερ θα βρείτε την άκρη. Αν δεν μπορείτε, ζητήστε την βοήθεια της φίλης μας η οποία παγιδεύτηκε μαζί σας και πάτησε... τις μπανανόφλουδες. Για να δούμε τώρα τι θα πει και η ίδια και πως θα δικαιολογήσει το λάθος της.

- Ποιος δήμαρχος έστειλε μήνυμα στις εταιρείες που τοποθετούν ανεμογεννήτριες και τι έλεγε στο μήνυμά του. Δεν θα απαντήσουμε στο ποιος, αλλά έχουμε το μήνυμα που πήρε η εταιρεία. "Μην χαλάτε άδικα τα χρήματά σας, πληρώνοντας αυτούς που λένε πολλά εναντίον σας, για να σας τα πάρουν, γιατί  όσο εγώ είμαι δήμαρχος, όχι ανεμογεννήτριες δεν θα βάλετε στην περιοχή μου, αλλά ούτε ανεμιστήρα"!!!!