Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

....σουτάκια

 - Αφού θέλετε μπορούμε να το ξαναγράψουμε. Ο πρόεδρος μπορεί να έχει όνειρα και να θέλει την ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά για να τα πραγματοποιήσει πρέπει να έχει και προπονητή και όχι αυτόν που δεν έχει δείξει πως μπορεί και απλά χαϊδεύει τ΄ αυτιά του προέδρου.
Ελπίζουμε τώρα να το καταλάβατε. Φυσικά δικαίωμά σας να συνεχίσετε τα ....όνειρα και στο τέλος να ζείτε εφιάλτη.

- Έχουμε πολύ καιρό ν΄ ακούσουμε τον πρώην πρόεδρο, ο οποίος όπως έλεγε παραιτήθηκε γιατί δεν μπορούσε άλλο με τους δήθεν δίπλα του, αν και πληροφορίες λένε πως μπορεί και να μην έφυγε ποτέ  από την θέση του. Μπερδευτήκαμε, αλλά ας είναι καλά στην υγεία του και ας κάνει ότι θέλει.

- Εκεί στην ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟ πολύ ηρεμία υπάρχει αφού δεν υπάρχει και αγωνιστική δράση. Πάντως ο πρόεδρος κ. Τσιτίνης κάτι έχει στο μυαλό του για να μπορέσει να ενώσει το χωριό το οποίο ας μη γελιόμαστε είναι κομμάτια.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα θα πρέπει να παρέμβει προς την Κτηματική για να μπορέσει να απαλλαγή ο Δήμος από τα πολλά λεφτά που πληρώνει για έναν χώρο. Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως συμβαίνει, αλλά αν είναι αλήθεια ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να το τελειώσει.
Η κυρία Δαριβέρη μήπως μπορεί να μας πει ποια παράταξη δεν έκανε τίποτα για τα τένις και οι δημότες πληρώνουν πρόστιμα;;;;