Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε για να μην σας βρει ο κορονοϊός, ο οποίος είναι στο ξέσπασμά του κα τον βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις, όλοι αυτοί που την μια στιγμή φωνάζουν για τα πολλά κρούσματα, ενώ την προηγούμενη κλούσαν τον κόσμο σε συγκεντρώσεις, σε πάρτι και διάφορα τέτοια. 
Δυστυχώς δεν ήμασταν σε καραντίνα όλο αυτό το διάστημα. Όλα χαλαρά και έκανε ο καθένας ότι ήθελε.
Τέλος πάντων, όλα θα πάνε καλά, αλλά να.... προσέχουμε. Να φοράμε την μάσκα μας, να κρατάμε αποστάσεις και να αποφεύγουμε να βρισκόμαστε πολλοί μαζί στον ίδιο χώρο.

- Καλέ μας άνθρωπε, πως την πάτησες έτσι; Εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να μας τηλεφωνήσεις και να σου δώσουμε απάντηση στις απορίες σου. Γιατί έκανες το λάθος να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο και να χαρακτηρίσεις κι εμάς; Σε έχουμε στα καλά παιδιά και δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως κάνεις κωλοτούμπες. Βρες τον τρόπο να διορθώσεις το λάθος σου και το γιατί αν χρειαστεί θα στο εξηγήσει ο πρόεδρος, με τον οποίο μιλάς. Να προσέχεις, γιατί εμείς ούτε το μπιφτέκι γυρίζουμε, ούτε το άθλημα της κωλοτούμπας γνωρίζουμε.

- Καλέ μας άνθρωπε, αν επικοινωνούσες μαζί μας, θα μάθαινες πολύ περισσότερα για το θέμα που συζητούσες με τον κύριο ο οποίος "όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει" αλλά σαν τον "γλύκα" με τα καρπούζια δεν έγινε ακόμη. Όποτε θέλεις είμαστε στην διάθεσή σου, για να σου πούμε πράγματα που δεν γνωρίζεις.

- Για το θέμα που προέκυψε με την επιστολή της κυρίας Ιωάννας Δαριβέρη προς την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, κυρία Αϊδίνη, έχουμε γράψει την άποψή μας και πιστεύουμε πως η κυρία Δαριβέρη, θα καταλάβει και θα την αποσύρει, για να μην χρεωθεί, το να μην ολοκληρωθεί το γήπεδο Μουστάκα/Τζιώτη. Την καλημέρα μας στην κυρία Δαριβέρη.

- Τελικά δεν πήραμε καμία απάντηση, από αυτούς που πήγαν να καλύψουν τα χρήματα με τα οποία χρεώθηκαν σε σχολεία, ενώ δεν εξυπηρετούσαν ανάγκες τους. Τηλεφωνήματα σε μέντιουμ και χαρτορίχτρες, κρασιά, τραπεζώματα στην παραλία της Χαλκίδας και άλλα, ήταν νόμιμα;;;;;

- Κυρίες και κύριοι, εμείς δεν έχουμε χορηγούς ούτε εργολάβους, ούτε προμηθευτές. Ψάξτε δίπλα σας και θα τους βρείτε όλους. Εμείς δεν προσκυνάμε και δεν θα κάνουμε πίσω για κανέναν. Άλλοι υποστηρίζουν προμηθευτές και εργολάβους, αφού αυτοί τους στήριξαν στις εκλογές και στηρίζουν και τα παπαγαλάκια τους.