Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

....σφηνάκια

 - "Φιλαράκο" κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με κανέναν και για κανέναν λόγο, όταν αποφασίζει σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, να μας κόψει την καλημέρα. Είναι δικαίωμά του και φυσικά δεν θα ρωτήσουμε ποτέ το γιατί το έκανε.
Εμείς τον κύριο Γιώργο θα του λέμε καλημέρα όταν τον συναντάμε κι αυτός ας μας γυρίζει την πλάτη. Έχουμε ξαναγράψει πως εμείς δεν αλλάζουμε απόψεις για κάποιους ανθρώπους, ακόμη κι όταν αυτοί ...λένε τα όσα λες εσύ πως λένε. Την καλησπέρα μας στον κ. Γιώργο και να προσέχει την υγεία του και την οικογένειά του.

- Τι να γράψουμε εμείς γι΄ αυτούς που προσπαθούν να θολώσουν τα νερά κάνοντας επίδειξη τα πλούτη (!!!!) και τα κάλη τους (!!!!!!);;; Γιατί ν΄ ασχοληθούμε μαζί τους και να μην τους αφήσουμε να παριστάνουν τους κάποιους τώρα και να κλαίνε σαν τις χήρες, στο τέλος; Δεν είναι η πρώτη φορά που θα πετάξουν στα σύννεφα και θα προσγειωθούν ανώμαλα. Πάντα αυτό συμβαίνει. 

- Αλήθεια μπορούν να μας πούνε, τι ανέλαβαν μέχρι σήμερα και κατάφεραν να πιάσουν τους στόχους που είχαν βάλει; Φυσικά και δεν τους κάνουμε υποδείξεις, αλλά δεν δεχόμαστε να κάνουν κι αυτοί προς εμάς.