Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν έχει κανέναν λόγο να λέει άλλα και να εννοεί άλλα και φυσικά δεν λέει ποτέ άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον. Γράφει την άποψή του και την γράφει για να την διαβάζουν όλοι. Αυτό συμβαίνει και με την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΣΕ.
Κάποιοι ευτυχώς ελάχιστοι, προσπαθούν να ρίξουν δηλητήριο στην σχέση μας με τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά δεν θα τα καταφέρουν για έναν και μόνο λόγο. 
Δεν επιδιώκουμε να έχουμε καλές οι κακές σχέσεις με τα μέλη του ΔΣ. 
Έστω και για μία μέρα και μέχρι να παραιτηθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου από την θέση του, το ΔΣ θα έχει την.... εξής σύνθεση:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΛΑΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΙΣΧΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΣΙΡΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Ποιο από αυτά τα μέλη πιστεύει πως έχουμε κάτι εναντίον του;
Παράπονα μπορεί να έχει ο κ. Ρέτσας, αλλά όχι αδικαιολόγητα. Η στάση του και η διαχείριση του θέματος Παπακωνσταντίνου, ήταν απαράδεκτη, γιατί απλά και μόνο προσπάθησε να του φορτώσει πολλά και δεν έσπευσε να εκδηλώσει την θέση του απέναντι στην αθώωση Παπακωνσταντίνου. Απορούν κάποιοι γιατί δεν γράφουμε τα ίδια για τον κύριο Πίσχινα, αφού θεωρούν πως τον κ. Ρέτσα τον κατευθύνει ο κ. Πίσχινας!!
Δεν το δέχεται αυτό ο κ. Ρέτσας και καλά κάνει, αφού δεν είναι μικρό παιδί.
Ας μην μπερδεύουμε λοιπόν τα πράγματα κι ας μην ρίχνουμε δηλητήριο.
Η αλήθεια πονάει, αλλά εμείς γράφουμε αυτά που γράφουμε και λέμε ακριβώς τα ίδια και στον κ. Παπακωνσταντίνου και στον κ. Πίσχινα, με τους οποίους πάντα μιλάμε, όπως μιλάμε και με όποιο άλλο μέλος του ΔΣ μας τηλεφωνεί.
Εμείς θέλουμε να ηρεμήσουν τα πράγματα στην ΕΠΣΕ και για να γίνει αυτό, πρέπει κάποιοι να δεχθούν την πραγματικότητα και να σεβαστούν την αλήθεια.