Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Έχουμε εμπιστοσύνη...

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν μασάμε από απειλές και συκοφαντίες απ΄ όπου κι αν προέρχονται. Θα γράφουμε την αλήθεια και θα απαντάμε σε όλους και για όλα.
Ναι στηρίζουμε τον Φάνη και την Έλενα, δηλαδή τον Περιφερειάρχη και την Δήμαρχο Χαλκιδέων, όχι με την έννοια που κάποιοι πιστεύουν, αλλά για το έργο τους και την προσπάθειά τους.
Μας απειλούν οι "καθαρόαιμοι συκοφάντες", αυτοί δηλαδή οι οποίοι αν δεν "τους δώσεις αυτά που θέλουν, σε βάζουν στο στόχαστρό τους και σε πυροβολούν μέχρι να υποκύψεις.
Εμείς δεν ανοίξαμε κανέναν πόλεμο σε κανέναν. 
Όταν όμως "οι εργολάβοι συκοφάντες" λένε πως μόνο αυτοί δεν τα παίρνουν, από δημάρχους Περιφερειάρχες, πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και άλλους και.... όλοι οι άλλοι τα παίρνουν, καλά θα κάνουν να αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους. 
Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και ξέρουμε πως ξέρει καλά τους συνεργάτες της και τους στηρίζει. Η κυρία Βάκα δεν "πουλάει" τους συνεργάτες της και όταν κάνουν λάθη ή κάνουν κάποιες υπερβάσεις, το συζητά μαζί τους και βρίσκουν λυσεις. "Τα πουλητάρια" ας τα ψάξουν αλλού αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν θέμα στην Δημοτική αρχή. Ξέρουν αυτοί.

Στο θέμα της κυρίας Μιντζιφίρη, ότι είχαμε να γράψουμε το γράψαμε.
Κανείς δεν θα την κατηγορήσει πως έβαλε λεφτά στην τσέπη της. 
Κανείς δεν θα την κατηγορήσει, πως καταχράσθηκε την εμπιστοσύνη της δημάρχου.
Η κυρία Μιντζιφίρη θέλει να προσφέρει και πολλές φορές, προσπαθεί να δίνει λύσεις σε προβλήματα, ξεπερνώντας την  γραφειοκρατία.
Ας μην βιαστούν λοιπόν κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα.
Στόχος είναι η Βάκα και θέλουν να πετύχουν το να απομακρύνουν με κάποιον τρόπο την παράταξη Μιντζιφίρη από κοντά της.
Καλά θα κάνουν να κοιτάξουν τις παρατάξεις τους, γιατί εκεί υπάρχουν διαρροές και όχι στην παράταξη Βάκα.
Έχουμε εμπιστοσύνη στην δήμαρχο κυρία Βάκα και φυσικά ξέρουμε την δυναμική της κυρίας Μιντζιφίρη και την προσπάθειά της, προς όφελος των δημοτών.