Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Είχαμε ανησυχήσει που δεν ακούγαμε τον κ. Παγώνη στην εκπομπή του ραδιοφωνατζή, αλλά ενημερωθήκαμε πως σήμερα μίλησε και στον φίλο του ραδιοφωνατζή για την κ. Μιντζιφίρη και για την Δημοτική Αγορά σε άλλο ραδιόφωνο και μάλιστα ιντερνετικό. Τι είπε ο πρώην; Είπε πως το έργο είναι δικό του, αφού αυτός ξεκίνησε τις διαδικασίες!!!
Κύριε Παγώνη ας μην το συζητήσουμε. Ξοδέψατε πολλά χρήματα με αναθέσεις μελετών και άλλα και έργο ....μέχρι σήμερα δεν έχουμε.

- Σας τα είπε η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι δημότες γνωρίζουν την αλήθεια και θα δούνε ποιος θα ολοκληρώσει αυτό το έργο. Εσείς φυσικά έχετε το δικαίωμα να λέτε την μισή αλήθεια. Αν είσθε υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, θα πάρετε και πάλι το μήνυμα από τους δημότες.

- Κύριε Παγώνη ήσασταν 5 χρόνια δήμαρχος και σας έκριναν οι δημότες. Τι θέλετε να μας πείτε; Μήπως δεν σας έκριναν σωστά; Μήπως δεν σας έκριναν σωστά και συνεργάτες σας οι οποίοι αποχώρησαν από την παράταξή σας, αλλά και αυτοί που δεν θέλουν να είναι και πάλι στο ψηφοδέλτιό σας;;;;

- Για την κυρία Μιντζιφίρη ότι κι αν είπε δεν έχει ειδικό βάρος, αφού την είχε παραπέμψει σε δίκη όταν ήταν δήμαρχος και η κυρία Μιντζιφίρη αθωώθηκε.