Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε στο θέμα κορονοϊού, αφού είναι σε έξαρση το 3ο κύμα, αλλά αν κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή, φτάνουμε στο τέλος και σιγά σιγά θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Φυσικά και έχουμε ήδη φτάσει στα όριά μας, αλλά τι να κάνουμε, αφού υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι, "θέλουν" τον κορονοϊό και δεν τηρούν τα μέτρα, προφανώς για να πλήξουν την κυβέρνηση. Αγνοήστε τους και ευχόμαστε σύντομα να προχωρήσουν ...οι εμβολιασμοί, ώστε και Πάσχα να κάνουμε και "καθαρό" Καλοκαιράκι" να έχουμε.

- Τελικά δεν ισχύει πάντα και για όλους το γνωστό "ο επιμένων νικά" και ιδιαίτερα γι΄ αυτούς που έχουν μια εμμονή εναντίον αυτοδιοικητικών και μάλιστα αυτών που τα δικαστήρια αθώωσαν. Δεν γνωρίζουμε γιατί έχουν μια εμμονή εναντίον τους, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, κάνουν λάθος και το στηρίζουμε αυτό, στο ότι εύκολα μπορεί κάποιος να κατηγορήσει κάποιον, όταν αυτός ο κάποιος δίνει μάχη για ν΄ αλλάξει πρακτικές και νοοτροπίες. Σε λίγο θα γράψουμε περισσότερα.

- Τι έγινε τελικά με τα τηλέφωνα των σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων, για τα οποία ο κ. Καραμούζης βγήκε και μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και είπε διάφορα, χωρίς καν να είναι μέλος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, στην οποία από την παράταξη Καθαροσπορη είναι ο κ. Κουτουλής; Οι δημοτικοί σύμβουλοι καλά θα κάνουν πριν βγούνε και πούνε αυτά που τους σερβίρουν, να κάνουν έναν έλεγχο των στοιχείων, για να μαθαίνουν την αλήθεια. Πάντως κανένας φόβος δεν υπάρχει για τα τηλέφωνα των σχολείων, αλλά μετά την ένσταση Καθαροσπόρη για τον προϋπολογισμό, οι πληρωμές καθυστερούν, αφού για να εκταμιευτούν χρήματα θα έπρεπε να είχε έρθει ο προϋπολογισμός.....

- Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει αλλάξει και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτοί οι οποίοι είχαν συνηθίσει διαφορετικά και τον είχαν ως την αγελάδα την οποία άρμεγαν και έτσι εξασφάλιζαν το γαλατάκι τους, προσφέροντας "καλές υπηρεσίες" και στήριξη σε κάποιους αυτοδιοικητικούς και στους χορηγούς τους οι οποίοι ήταν συμπτωματικά και προμηθευτές και εργολάβοι.

- Εμείς δεν έχουμε μάθει να ουρλιάζουμε εναντίον μιας δημοτικής αρχής και όταν πέφτουν κάποια ευρώπουλα, να κάνουμε κωλοτούμπες και την πάπια. Όποιος έχει στοιχεία για μίζες και σκάνδαλα, να τα παραπέμψει αρμοδίως και όχι να πετάει πυροτεχνήματα για να έχει το 5΄ δημοσιότητας.