Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Καλημέρα στον ΔΟΑΠΠΕΧ

 - Στο τέλος θα βρούμε και τον μπελά μας, επειδή κάποιοι μεταφέρουν ότι τους εξυπηρετεί στους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά καταλήγουν στο να κατηγορούν εμάς επειδή γράψαμε ότι γράψαμε.
 Εμείς δεν γράψαμε ψέματα, αλλά την αλήθεια και στο κάτω κάτω είμαστε η τελευταίοι που θα γράφαμε κάτι για να ξεγελάσουμε την πρόεδρο κυρία Ελένη Αϊδίνη ή τον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Γκούνη. 
Ούτε διαθέτουμε αυτό το "χάρισμα" ούτε πιστεύουμε πως η πρόεδρος και ο διευθυντής δεν μπορούν να κρίνουν και περιμένουν από εμάς.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις όποιες εξυπνάδες κι ας μην βάζουμε τα χεράκια μας για να βγάζουμε τα ματάκια μας κάποιοι.
Το Δημοτικό Στάδιο ανήκει στο Δήμο και την διαχείρισή του για το πως και πότε θα το χρησιμοποιούν όλοι, την έχει ο ΔΟΑΠΠΕΧ.
Λάθη κάνουμε ΟΛΟΙ, αλλά όσοι χρησιμοποιούν το Στάδιο, οφείλουν να σέβονται τα πάντα και τους πάντες και σε καμία περίπτωση "δεν μπορεί να είναι ελεγκτές και..... ελεγχόμενοι".
Αν αυτοί που το χρησιμοποιούν έχουν προβλήματα μεταξύ τους, να φροντίσουν να τα λύσουν και όχι κάθε μέρα να δημιουργούν θέματα και να φτάνουν και στο σημείο να έρχεται στο στάδιο η αστυνομία, μετά από καταγγελία για μεγαλύτερο αριθμό ατόμων από το επιτρεπόμενο όριο!!!!!
Όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει πρόθεση ώστε κάποιοι να διορθωθούν. Τρώγονται μεταξύ τους και την πληρώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ.
Η δική μας άποψη είναι πολύ απλή. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ ελέγχει την είσοδο του σταδίου και δεν επιτρέπει την είσοδο σε αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα να είναι μέσα στο στάδιο και φυσικά, την ευθύνη για την προπόνηση του κάθε αθλητή, την έχει ο προπονητής του και ο σύλλογός του.
Ο κάθε σύλλογος λοιπόν, ξέρει πως δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το γυμναστήριο και τα όργανα του Σταδίου και γενικότερα τους κλειστούς χώρους.
Έχει όμως το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την σφαίρα, την σφύρα, το ακόντιο, το κοντάρι για το επι κοντό, το χώρο του μήκους, το στρώμα και τον πήχη του ύψους, τα όργανα του συλλόγου ή του αθλητή, με δική του ευθύνη για απολύμανση κλπ.
Εμείς επαναφέρουμε το θέμα που είχαμε βάλει και περιμένουμε από τον ΔΟΑΠΠΕΧ να κάνει τις ενέργειές του.
Οι αθλητές που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο και μετά όλοι οι άλλοι.
Πως θα το ελέγξει αυτό ο ΔΟΑΠΠΕΧ;
Μπορεί εύκολα να έχει τα στοιχεία των συμμετοχών σε πανελλαδικό και περιφερειακό επίπεδο.
Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι και όχι από τα θέλω ή το εγώ μας.
Όσο για την πρόεδρο κυρία Αϊδίνη και τον διευθυντή κύριο Γκούνη, ξέρουν να ξεχωρίζουν τις προθέσεις όλων μας.