Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο "μπάρμπα Στέλιος"  περιμένει μήπως και κάποιοι καταλάβουν πως καμία μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη και πως η επόμενη μέρα δεν μπορεί να σκεπάζει την αχαριστία, τα ψέματα και ότι άλλο χρησιμοποίησες την προηγούμενη, για να πετύχεις κάποιον στόχο που έχεις βάλει.
Ο τελικός κριτής είναι ο Θεός. Αυτός θα μας κρίνει όλους και δυστυχώς θα κρίνει και αυτούς που παρέσυρες ή ξεγέλασες με..... τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Τους συνανθρώπους σου μπορείς να τους κυνηγάς με κάποια κόλπα σου, αλλά τον Θεό δεν μπορείς ούτε να τον παρασύρεις, ούτε να τον ξεγελάσεις, ούτε και να τον κυνηγήσεις. 
Περίμενα είναι αλήθεια, από κάποιους, να μην φτάσουν κάποια πράγματα εκεί που τα έφτασαν, αλλά ειλικρινά δεν τους κρατώ κακία. 
"Ο μπάρμπα Στέλιος" πάντα στήριζε ανθρώπους οι οποίοι για κάποιον λόγο, δεχόταν επιθέσεις, από ανθρώπους που είχαν κάποια εξουσία και δεν περιμένει να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο. Περιμένει όμως να μην του ξαναπούνε με τηλεφωνήματά τους, πως είναι δίπλα του και πως αγαπάνε την οικογένειά του και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Αυτοί οι λίγοι, όχι μόνο δίπλα μας δεν είναι, αλλά δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα, αφού ξέρουν την αλήθεια και την κουκουλώνουν.
Ευτυχώς δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σ΄ αυτούς και θα συνεχίσουμε.
Τον λογαριασμό θα τον κάνουμε στο τέλος.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, περιμένουμε το επόμενο βήμα, αυτών που με ψέματα, με αχαριστία και διάφορα κόλπα, χρησιμοποιώντας ακόμη και την κατάσταση με την πανδημία, λένε όσα λένε.