Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Να προσέχετε την υγεία σας, να φοράτε την μάσκα σας και να μην πάτε σε κάποιο γήπεδο για να δείτε αγώνα ποδοσφαίρου εδώ στην Εύβοια, αφού μπάλα παίζουν μόνο οι Επαγγελματικές κατηγορίες και όχι οι ερασιτεχνικές. Μπορεί κάποιοι να θυμώνουν, αλλά τι να κάνουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Αγώνα μπορεί να μην έχει, αλλά έχει λαϊκή στο Βασιλικό. Το ίδιο είναι, αφού εκεί θα βρείτε.... ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, φωτογράφους και δημοσιογράφους. Άντε και να περάσετε όμορφα.

- Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η κυρία Μπατζελή, θέλει να κάνει συνεχώς παρεμβάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο και θέλει να έχει λόγο σαν να είναι ο Περιφερειάρχης. Αγαπητή κυρία Κατερίνα, τα πράγματα μπορεί να είναι απλά, αλλά πρέπει να το πάρετε αλλιώς. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πάντα είχαν μια τάση να θέλουν να είναι επικεφαλής, αλλά μην ξεχνάτε πως οι πολίτες της Περιφέρειας σας έδωσαν την 4η θέση και όχι την 1η.

- Ο κ. Αναγνωστάκης δεν συμφωνεί με τον εκλογικό νόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και θέλει τον νόμο που είχε ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όταν κατάλαβε πως δεν θα πάρει τις περιφέρειες και τους δήμους, είπε να φέρει το μπάχαλο στην αυτοδιοίκηση. Δεν είχε υπολογίσει σωστά όμως αφού έχασε τις εκλογές και η κυβέρνηση της ΝΔ δεν επέτρεψε στους μπαχαλάκηδες, να ψαρέψουν σε θολά νερά.

- Ο Φάνης Σπανός είναι πάντα ξεκάθαρος και πάντως όχι διπρόσωπος. Κάνει αυτό που πρέπει για το καλό των πολιτών της Περιφέρειας και όχι αυτό που θέλουν τα κόμματα που έχουν τον μανδύα της Περιφερειακής παράταξης.

- Αύριο συνεδριάζει το ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ ή κάνουμε λάθος; Αν πάντως συνεδριάσει, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε για την στάση όλων απέναντι στον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως οι καταγγέλλοντες θα είναι πολλοί λιγότεροι από αυτούς που θα πούνε, ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ.

- Τελικά αναβλήθηκε μόνο ένας αγώνας, από το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών ή όλοι οι αγώνες;;;;