Τρίτη 6 Απριλίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ότι γράφει ο μπάρμπα Στέλιος, δεν το ξεχνάει και θα το στηρίζει πάντα. 
Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν, πως ο μπάρμπα Στέλιος, ούτε εκδικητικός είναι, ούτε μισεί ανθρώπους, ούτε και θέλει το κακό προπονητών, παραγόντων, αυτοδιοικητικών κλπ.
Μας ενοχλεί όταν οι θύτες παριστάνουν τα θύματα και επειδή δεν μπορούν να απαντήσουν σε αλήθειες, καταφεύγουν στην λάσπη και στο να πετούν την μπάλα στην εξέδρα.
Αυτό δεν οδηγεί πουθενά και δεν πρόκειται να χάσουμε εμείς κάτι από αυτόν τον πόλεμο, γιατί δεν επιδιώκουμε να...... κερδίσουμε τίποτα.
Ουσιαστικά κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, προσπαθούν να μας φιμώσουν, αφού έχουν καταφέρει να μετατρέψουν πολλούς σε παπαγαλάκια και πιστεύουν πως αφού τα κατάφεραν με άλλους, γιατί όχι και μ΄ εμάς.
Τελεία και παύλα λοιπόν.
Ο μπάρμπα Στέλιος, συνεχίζει και καλά θα κάνουν οι κυρίες και οι κύριοι οι οποίοι ρίχνουν λέσπη, ν΄ αλλάξουν τακτική, γιατί έχουμε στα χέρια μας όλα τα στοιχεία που πρέπει και δεν γράφουμε αερολογίες.
Εμείς εργολάβοι της ενημέρωσης δεν θα γίνουμε ποτέ.
Ψάξτε αλλού για τέτοιους και θα τους βρείτε.
Όποιος θέλει να είναι στην δημοσιότητα, αρκεί να είναι εναντίον του Φάνη Σπανού, της Έλενας Βάκα και του Γιώργου Ψαθά και θα έχει βήμα κάθε μέρα πρωί ή μεσημέρι!!!!!!