Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπορεί να είχαμε ζέστη και το Σαββατοκύριακο, αλλά τι να κάνουμε, αφού Καλοκαίρι είναι και όχι Χειμώνας ή Φθινόπωρο. Αν χρειασθεί να κρατάτε και ομπρέλα αν είναι να βγείτε στον ήλιο. Δεν είναι κακό, κακό είναι όταν κάποιοι κρατούν ομπρέλα γιατί πιστεύουν πως βρέχει, ενώ απλά τους φτύνουν!! Μη ρωτάτε περισσότερα γιατί ξέρουν καλά αυτοί που πρέπει να ξέρουν για ποιους μιλάμε. Οι αναγνώστες του apopsignomi μπορεί όπως λένε "οι φίλοι μας" να είναι ελάχιστοι, αλλά ξέρουν από ανάγνωση και έτσι καταλαβαίνουν εύκολα. Υπάρχουν κι αυτοί που λενε πως δεν μας διαβάζει κανείς, αλλά.... όταν ανοίγουν τα ματάκια τους και πριν πιούνε τον καφέ τους, μας διαβάζουν και μετά αντί για καφέ, παίρνουν το χάπι τους.

- Την καλημέρα μας στον αντιπεριφερειάρχη κύριο Γαλάνη ο οποίος είχε δεσμευτεί πως θα συνεχισθούν οι εργασίες στο Στάδιο Χαλκίδας και κάτι τέτοιο δεν το βλέπουμε. Κύριε Γαλάνη, καλές οι περιοδείες και οι εκδηλώσεις, αλλά με το θέμα του Σταδίου δεν παίζουμε. Πρέπει να τελειώσουν, για να μην έχει το στάδιο την εικόνα που έχει σήμερα. Συγνώμη που επιμένουμε, αλλά τώρα είσθε αντιπεριφερειάρχης. Αν αύριο δεν είσθε θα μας πείτε πως το είχατε προγραμματίσει αλλά δεν προλάβατε......

- Όποιος θέλει να λέει τα δικά του και να μην σχολιάζουμε, ας μην λέει ψέματα. Για το θέμα του ΛΗΛΑ ποταμού, κάποιοι ξεχνούν εύκολα. Ξεχνούν αυτούς που "έκοψαν οικόπεδα" και τα πουλούσαν για να οικονομήσουν. Ξεχνούν πως κάποιοι έδιναν άδειες για να χτιστούν σπίτια "πάνω" στο ποτάμι και έτσι έγιναν τα 100 μέτρα - 50 μέτρα. Κάτι πρώην ΠΑΣΟΚοι και νυν ΣΥΡΙΖΑίοι, που πάντα κάποια θεσούλα είχαν στο σύστημα, βγάζουν γλώσσα τώρα, ενώ όταν είχαν κάποια θέση, έκαναν την κοτούλα, μήπως και θα την κρατούσαν. Αλήθεια τι έκανε η Περιφέρεια, αλλά και η Νομαρχία τότε που την είχε το ΠΑΣΟΚ, για τον ΛΗΛΑ; Ο λαλίστατος κύριος Ανδρέας πρώην του ΟΛΝΕ, που ήταν χαμένος τα χρόνια που γινόταν ρουσφέτια, αλλά δεν γινόταν και έργα; Τώρα δίνει εξετάσεις στον Αλέξη;;;

 - Καμία ανοχή δεν θα δείξουμε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά και ουσίες γενικότερα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην βρίσκουν οι έμποροι και τα βαποράκια τους, πρόσβαση στα σχολεία και στον αθλητισμό. Η δίωξη ναρκωτικών και γενικότερα οι υπηρεσίες της αστυνομίας κάνουν ότι μπορούν και καθημερινά συλλαμβάνουν καλλιεργητές, εμπόρους και βαποράκια, αλλά το κακό έχει παραγίνει.
Άποψή μας είναι να έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο τυχαίους ελέγχους για ουσίες και να είναι όλοι σίγουροι πως κάποιοι θα επιλέξουν, αν θα είναι αθλητές και προπονητές ή θα πάνε στα σπίτια τους.