Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Σε καλά χέρια ο ΝΗΛΕΑΣ

 - Όταν ξέρεις ποδόσφαιρο και το υπηρετείς γιατί το γουστάρεις και όχι ως μέσον για αυτοπροβολή, τότε ξέρεις πως θα δημιουργήσεις μια ομάδα και θα την στηρίξεις σε σωστές βάσεις.
Όλα ξεκινούν από την οργάνωση και την επιλογή προσώπων. Πρέπει να σπάσεις αυγά για να φτιάξεις ομελέτα λέει ο λαός και πρέπει να ξέρεις ποδόσφαιρο για να μπορέσεις να δημιουργήσεις μια ομάδα.
Ο  ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ βολόδερνε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και φυσικά με προσωπικές αντιπαραθέσεις και άλλα διάφορα τα.... τελευταία χρόνια. Κάποια στιγμή την ομάδα ανέλαβε ο επιχειρηματίας κύριος Σπύρος Κατσινής, ο οποίος την είχε υπηρετήσει και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής.
Φαίνεται πως είχε όραμα για την ομάδα και είχε σχέδιο στο μυαλό του.
Έκανε μια επιλογή προπονητή, οφείλουμε να ομολογήσουμε με ρίσκο, αφού έφερε στο Νεοχώρι τον κ. Καρατζά ο οποίος έμεινε στην Αθήνα.
Πολλοί αμφισβήτησαν την επιλογή του, αφού έπρεπε να βρεθεί σπίτι για τον προπονητή και να έχει μόνιμη διαμονή στο Νεοχώρι και να είναι πολλές ώρες στο γήπεδο.
Τελικά η επιλογή Καρατζά αποδείχθηκε χρυσάφι για τον ΝΗΛΕΑ και αυτό που έχει μεγάλη σημασία, είναι πως ο πρόεδρος κ. Κατσινής, δεν παρεμβαίνει στο έργο του προπονητή, γιατί δεν θέλει να κάνει, αυτά που δεν γούσταρε να του κάνουν οι παράγοντες, όταν ο ίδιος ήταν προπονητής.
Η ομάδα πλέον έχει παιδιά της περιοχής και έχει και την ακαδημία, με στόχο να μην χρειασθεί να φέρνει ποδοσφαιριστές για ένα χρόνο, εκτός κι αν θα υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα κάνει την διαφορά, αλλά θα συμφωνήσει με την φιλοσοφία και τις αρχές της ομάδας.
Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α΄ Κατηγορία, χωρίς όμως να χρειαστεί να χαλάσει η συνταγή.
Ο κόσμος του Νεοχωρίου θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα του ΝΗΛΕΑ με κάθε τρόπο, ξεκινώντας από το να στέλνει τα παιδιά του στις ακαδημίες της ομάδας και σε κάθε αγώνα να είναι στο γήπεδο, ώστε να δίνει κίνητρα και δύναμη στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και στην διοίκηση.
Ο ΝΗΛΕΑΣ γύρισε σελίδα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να μην επιστρέψει στα παλιά.