Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Αλλάζουμε Έλενα Βάκα

 - Ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα, τα οποία δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου, γιατί εμείς δεν συμμετείχαμε σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός υποψηφίου δημάρχου.
Δημοτικές εκλογές έχουμε το 2023 και όχι τώρα. Μέχρι τότε έχουμε εκλεγμένη Δημοτική Αρχή και θα είμαστε δίπλα της, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχθηκε.
Φυσικά και θα πιέζουμε, αλλά όχι πρόσωπα τα οποία εκλέχθηκαν με κάποιο άλλο πρόγραμμα, το οποίο δεν ήταν ίδιο με ...τις κυρίας Βάκα.
Μπορεί αυτά τα πρόσωπα να κατάλαβαν έστω και αργά πως ήταν σε λάθος ψηφοδέλτιο, αλλά εμείς το είχαμε γράψει τότε και δεν μας άκουσαν για τους δικούς τους λόγους.
Στην πορεία είπαν κι αυτά τα πρόσωπα "αλλάζουμε" και ανέλαβαν θέσεις ευθύνης δίπλα στην κυρία Βάκα.
Εμείς δεν αλλάξαμε και επιμένουμε στην υλοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος της δημάρχου. 
Δεν έχει σημασία το αν είμαστε κολλητοί ή όχι με τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής. Δεν έχει σημασία αν δεν λέμε ούτε καλημέρα. Σημασία έχει πως εμείς επιμένουμε και στηρίζουμε τα ίδια πρόσωπα που στηρίξαμε προεκλογικά, πακέτο όμως με το πρόγραμμα της Δημοτικής παράταξης "αλλάζουμε".
Όσοι λοιπόν ξαφνικά έγιναν κολλητοί με αυτή την παράταξη τώρα, καλά θα κάνουν να μην ανοίγουν το στόμα τους και μιλάνε για μας, γιατί έτσι κι αλλιώς την ώρα των εκλογών του 2023 πάλι αντίπαλοι θα είμαστε.