Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

....σουτάκια

 - Τα σίγουρα και τα δεδομένα να τα ξεχάσετε όλα, τουλάχιστον για την Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας.
Τα φαβορί θα φαίνονται στα γήπεδα και όχι στο fb και στα καφενεία. Η κάθε ομάδα θα κριθεί στο χορτάρι είτε αυτό είναι πλαστικό, είτε φυσικό. Θα έχουμε γκέλες και μάλιστα πολλές των λεγόμενων φαβορί και θα το διαπιστώσετε.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, η ΕΡΕΤΡΙΑ, η ΔΡΟΣΙΑ, ο ΛΗΛΑΣ και άλλες ομάδες, δεν είναι χθεσινές και δεν θα .....γίνουν σάκος του μποξ.
Ήδη την πρώτη αγωνιστική τα δύο λεγόμενα φαβορί σκόνταψαν.

- Ανασυγκρότηση θα χρειασθεί το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και αν δεν ξεκινήσει τώρα, αύριο θα είναι αργά. Δεν θα λύσουν το πρόβλημα τα σωματεία/μαγαζάκια, τα οποία δεν προσφέρουν στο ποδόσφαιρο, αλλά μόνο στις τσέπες κάποιων. Βούλιαξε το σκάφος του ποδοσφαίρου και δεν αξίζει τον κόπο να στηθεί επιχείρηση για να το βγάλουν από τον πάτο. Φτιάξτε νέο ποδοσφαιρικό σκάφος για να αντέξει και να είναι καλοτάξιδο.

- Κύριε διαιτητή, έχετε την άποψή σας και καλά κάνετε. Εμείς δεν έχουμε κάτι προσωπικό εναντίον κανενός διαιτητή. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί και προσπαθεί για το καλύτερο. Φυσικά δεν έχουμε και κάτι εναντίον της Επιτροπής διαιτησίας. Σεβόμαστε την δουλειά όλων, αλλά δική μας δουλειά είναι να κάνουμε ερωτήματα και σχόλια.

- Πέρασαν 2 χρόνια, ουσιαστικά χωρίς δράση για τους διαιτητές. Ρωτάμε λοιπόν. Δεν θα έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του καθενός. Έγιναν κάποια τεστ γραπτά και αγωνιστικά; Όχι βέβαια.

- Οι ομάδες για να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα κάνουν μήνες προετοιμασία. Οι διαιτητές τι έκαναν; Κάποιοι δεν σταμάτησαν ποτέ την προετοιμασία, γιατί το γουστάρουν και όχι γιατί κάποιος τους το είπε. Οι πολλοί τι έκαναν; Στο παρελθόν είχαμε και κάποια τεστ, αλλά και τότε όποιος ήξερε πως δεν θα τα περάσει, δεν πήγαινε την ίδια μέρα με τους άλλους, αλλά κάποια άλλη μέρα. Δεν τα ξεχνάμε αυτά.