Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

...η άποψή μας

 - Έχουμε αποδείξει πως ούτε τα λόγια μας μασάμε, ούτε κάνουμε κωλοτούμπες, ούτε φοβόμαστε να γράψουμε την άποψή μας.
Δεν ήταν έκπληξη για μας η απομάκρυνση Τοκπασίδη από την ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ήταν θέμα χρόνου, αφού ο Παναγιώτης έχει φανατικούς φίλους, αλλά και φανατικούς πολέμιους. Κάποιοι δεν του συγχώρεσαν ποτέ το ότι κράτησε ζωντανό τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποιοι άλλοι δεν μπορούσαν να ανεχθούν άλλο το ....ότι ήταν στην σκιά του Τοκπασίδη.
Δεν ήταν η ισοπαλία με την Σκεπαστή η αιτία. Η αφορμή δόθηκε με αυτόν τον αγώνα και ευχόμαστε αυτή η αφορμή να μην ήταν "κατασκευασμένη", ώστε να απομακρυνθεί ο Παναγιώτης.
Είχαμε πει στον πρόεδρο κ. Καρλατήρα, να φροντίσει ώστε η ομάδα να έχει στεγανά, για να μην επιστρέψει και πάλι σε κατάσταση "καφενείου".
Κάτι δεν πήγε καλά.
Κάποιο "παράθυρο" έμεινε ανοιχτό και στην ομάδα κατάφεραν να περάσουν κάποιοι που την θέλουν στα μέτρα τους. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, δεν θα είχαμε ανακοίνωση του ΔΣ σε αυτό το ύφος.
Ότι ήταν να γίνει έγινε και το γυαλί ράγισε και πλέον δεν κολλάει. Ο Παναγιώτης δεν θα χαθεί και σύντομα θα βρεθεί σε πάγκο ομάδας. Η ομάδα όμως του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα χάσει τους στόχους της, αν επιλέξει προπονητή σύμφωνα με τις υποδείξεις, αυτών που είδαν φως και μπήκαν.
Θα επανέλθουμε στο θέμα, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή, αν και όλοι γνωρίζουμε το ποιος θα είναι.
Στον πρόεδρο κύριο Καρλατήρα τον οποίο σεβόμαστε και εκτιμούμε, ευχόμασταν να μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση και να μην υποκύψει στις όποιες πιέσεις. Αυτό δεν έγινε και πλέον ο μόνος δρόμος για τον κ. Καρλατήρα, είναι η παραίτηση ΤΩΡΑ.
Δεν έχει στεγανά στην ομάδα και γι΄ αυτό όλοι ξέρουν περισσότερα από όσα θα έπρεπε.
Εμείς σεβόμαστε τους πάντες, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επέστρεψε όχι σ΄ αυτούς που τον κράτησαν ζωντανό, αλλά σ΄ αυτούς που θέλουν να τον ρίξουν και πάλι στα χειρότερα και ίσως γι΄ αυτό "βοήθησαν" να φτάσει η διοίκηση στην αποπομπή του Παναγιώτη.
Από το Καλοκαίρι ήθελαν να διώξουν τον Παναγιώτη, για να φέρουν τον φίλο τους.
Μέχρι το απόγευμα θα γράψουμε κάποια πράγματα και από την επόμενη μέρα, θα μείνουμε μακριά από οτιδήποτε αφορά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.