Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Συμβαίνουν πολλά και διάφορα σε πολιτικό πεδίο στην Εύβοια, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να χάνουμε χρόνο και ν΄ ασχολούμαστε με αυτά. Εμείς θα γράφουμε την άποψή μας και οι κυρίες και οι κύριοι που συνεχίζουν με λάθος πρακτική, θα εκτεθούν το βράδυ της Κυριακής των εκλογών και θα διαπιστώσουν πως εδώ στην Εύβοια δεν υπάρχουν ψηφοφόροι πρόβατα που τα καθοδηγεί κάποιος που παριστάνει τον.... τσοπάνη και πιστεύει πως τους παίρνει τον σταυρό προτίμησης για τον κολλητό ή την κολλητή του. Εδώ δεν είναι Κολωνάκι. Εδώ ο κάθε ψηφοφόρος κρατάει μόνος του την γκλίτσα του Τσοπάνη και την ρίχνει στα κεφάλια των υποψηφίων.

- Μεγάλη πλάκα έχουν κάποιες και κάποιοι Νεοδημοκράτες οι οποίοι έχουν εκλεγεί σε κομματικά όργανα με ψηφαλάκια της οικογένειας, με τα οποία όχι βουλευτής δεν μπορεί να εκλεγεί κάποιος, όχι Περιφερειακός Σύμβουλος, αλλά ούτε Κοινοτικός Σύμβουλος!!!!!

- Απευθυνόμαστε στην υποψήφια Βουλευτή την κυρία Σοφία Νικολάου η οποία γενικώς έχει δημιουργήσει αντιπάθειες σε πολλές περιοχές και ιδιαίτερα στον Δήμο Χαλκιδέων όπου είναι και οι περισσότεροι Γαλάζιοι ψηφοφόροι. Αγαπητή κυρία Νικολάου, ακούστε μας έστω και τώρα. Αυτοί που σας χτυπούν την πλάτη και παριστάνουν τους κομματάρχες σας, δεν μπορούν να σας δώσουν ούτε 10 σταυρούς, γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να δώσουν ούτε και στον εαυτό τους και γι΄ αυτό δεν θα καταφέρουν ποτέ να εκλεγούν, όχι βουλευτές, αλλά ούτε σε πολιτιστικό σύλλογο.

- Στην Εύβοια δεν επηρεάζει κανέναν ούτε ο Χάρης, ούτε η Ζέτα, ούτε ο Άδωνις ούτε κανείς επικοινωνιολόγος. Το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, αντί για χαμόγελα και ευτυχισμένες φωτογραφίες στο fb, θα πέσει πολύ μουγκαμάρα και θα τραγουδάτε το σήμερα μαύρος ουρανός!!!!!

- Οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί Α΄ & Β΄ βαθμού στον Δήμο Χαλκιδέων, αλλά και σε όλη την Εύβοια, έχουν καθαρές θέσεις και δεν παρεμβαίνουν υπέρ κανενός. Οι ψηφοφόροι τους ξέρουν καλά ποιους θα ψηφίσουν για βουλευτές και δεν περιμένουν την εντολή κανενός.