Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Ακούμε διάφορα για τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης του ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ , αλλά δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι, αφού δεν έχουμε ίσως την διασταύρωση αυτών που κυκλοφορούν. Ξέρουμε πάντως πως υπάρχει καλή συνεργασία της διοίκησης με τον προπονητή κύριο Ακριτίδη και πολύ καλό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Ακριτίδης πιστεύει πολύ σ΄ αυτούς και έχει ...δηλώσει πως σιγά σιγά η ομάδα θα ανεβάσει επίπεδο μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις.

- Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί με έμπειρους ποδοσφαιριστές, για να σταθεί στο πρωτάθλημα της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Πάντως διοικούντες και προπονητής δεν θέλουν να χαλάσουν τις ισορροπίες στην ομάδα.

- Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας προχωρούν σε εκλογές για να έχουν νέο διοικητικό συμβούλιο και ο Γιώργος Μπασινάς καλεί όσους θέλουν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Πάντως κάτι ψίθυροι έχουν κυκλοφορήσει στην Ερέτρια για το θέμα του προπονητή, αλλά πιστεύουμε πως η ομάδα με τον κ. Τάσο Ταυταρίδη θα πετύχει τον στόχο της.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σύμφωνα με τους διοικούντες, πάει από το καλό στο καλύτερο και οικονομικά και αγωνιστικά και γι΄ αυτό είναι υπερήφανοι όλοι. Είναι τόσο πολύ υπερήφανοι, που δεν ήταν ούτε αυτοί που κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ανέβασαν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική.