Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

.....μικρά, μικρά

 - Επειδή δεχόμαστε κριτική για σχόλια που αφορούν τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και τον προπονητή κύριο Καρβέλη, θα ευχαριστήσουμε αυτούς που λένε τα όσα λένε, αλλά επειδή τα λάθη του κυρίου Βαγιάννη είναι επαναλαμβανόμενα και τίποτα δεν πρόκειται ν΄ αλλάξει, η ερώτησή μας είναι πολύ απλή. Τα όσα έχουμε γράψει από την ώρα που ανέλαβε την ομάδα ο κ. Βαγιάννης, δικαιώθηκαν πλήρως, αλλά δεν είδαμε κάποιον να λέει κάτι. Τώρα που ο κ. Βαγιάννης δεν .....είπε κουβέντα για το πως η ομάδα από εκεί που θα διεκδικούσε άνοδο βρέθηκε στο τοπικό, πάλι εμείς θα την πληρώσουμε;

- Μπορεί ο κ. Βαγιάννης να βάζει χρήματα για τους δικούς του λόγους, αλλά ποδοσφαιρικά δεν το έχει. Όσο για τον κύριο Καρβέλη, όλοι ξέρουμε πως εδώ και χρόνια δεν είχε ομάδα και είχε ενεργοποιήσει την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με τα πιτσιρίκια.

- Ως προπονητής όταν η ομάδα θα κερδίζει, θα μιλάει για τα συστήματα που χρησιμοποιεί και όταν η ομάδα δεν κερδίζει θα φταίνε οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν κατάλαβαν τα συστήματα. Στο τέλος θα την πληρώσει και πάλι ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και θα το δείτε.