Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εσείς οι Δημότες του Δήμου Χαλκιδέων, είσθε τυχεροί γιατί τώρα θα φανούν τα έργα που είχε μελετήσει για 5 χρόνια ο πρώην κύριος Παγώνης και θα οποία θα ξεκινήσουν άμεσα, ώστε να προλάβει να τα παραδώσει σ΄ εσάς ολοκληρωμένα ο κ. Παγώνης, ο οποίος κάνει όνειρα για να ξανά.... είναι δήμαρχος Χαλκιδέων!!!!!

- Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά δεν του έχει πει κανείς πως ακόμη και οι στενοί του συνεργάτες τον έχουν εγκαταλείψει; Δεν του έχει πει κανείς πως 5 ολόκληρα χρόνια δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα, εκτός από το ότι άφησε να πάρει ιδιώτης το ΔΑΡΙΝΓΚ και μετά κατηγορούσε άλλους πως ήταν πίσω από την αγορά αυτού του φιλέτου;

- Αγαπητέ κύριε Παγώνη, τώρα γράφετε στο fb και θέλετε να σας πιστέψουν οι δημότες; Σας είχαν 5 χρόνια δήμαρχο και δεν σας έβλεπαν στην γειτονιά τους γιατί σας ενδιέφεραν άλλα πράγματα. Έτσι δεν είναι;

- Διοικούσατε μια 5ετία τον Δήμο με τον κ. Καθαροσπόρη και καταλήξατε και οι δύο να είσθε υποψήφιοι δήμαρχοι. Σας κέρδισε η κυρία Βάκα με πολύ μεγάλη ευκολία και αντί να σκύψετε το κεφάλι και να ζητήσετε συγνώμη από τους δημότες, θα τους βγάλετε και τρελούς. Δεν θα σας περάσει. 

- Κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ πρωθυπουργέ, θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να βοηθηθούν όλες οι οικογένειες που έχουν παιδιά στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία και ταλαιπωρία για τους γονείς. Δώστε με κάποιον τρόπο λύσεις. Ξέρετε την κατάσταση της κάθε οικογένειας. Ξέρετε τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο. Στηρίξτε λοιπόν αυτές τις οικογένειες χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είναι άδικο να παίρνουν χρήματα αυτοί που "τα έχουν" και να μην παίρνουν αυτοί που τα έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους.

- Λέτε να κάνει πίσω ο Μπαλτάκος και να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα; Εμείς δεν το πιστεύουμε, αφού όλα δείχνουν πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ θέλει να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και πιστεύει πως "θα φάει" τον Αυγενάκη!!!!

- Κύριε Μπαλτάκο ο Αυγενάκης δεν τρώγεται με τίποτα κι αν δεν μας πιστεύετε ρωτήστε αυτούς που επιχείρησαν να τον φάνε και τους χάσαμε.