Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

....αυτό θα ήταν σωστό

 - Η δική μας θέση δεν έχει να κάνει ούτε με τις εντολές Μπαλτάκου, ούτε με το σκύψιμο το κεφάλι των προέδρων των ΕΠΣ στην ηγεσία της ΕΠΟ.
Δημοκρατικές διαδικασίες κύριοι και όχι φασιστικές αποφάσεις.
Υπάρχει ένας νόμος του κράτους και θα πρέπει όλοι να τον σεβαστούν.
Ο κάθε πρόεδρος των ΕΠΣ όλης της Ελλάδας, εφόσον ήξερε πως θα τον καλέσουν να ψηφίσει να διακοπούν ή όχι τα πρωταθλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θα έπρεπε δημοκρατικά να καλέσει τα σωματεία για να ψηφίσουν στο ...ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην διακοπή της αγωνιστικής δράσης.
Δεν το έκαναν. Γιατί άραγε;
Γιατί απλά ήξεραν το αποτέλεσμα της κάθε ψηφοφορίας, αφού κανένα σωματείο δεν θέλει να μην παίζει ποδόσφαιρο και τα έξοδα να τρέχουν.
Δυστυχώς ούτε ο κ. Ρέτσας δεν ζήτησε την γνώμη των Σωματείων και πήγε ψήφισε ότι ήθελε ο Μπαλτάκος.
Τώρα όλοι τρέχουν γιατί απλά τα σωματεία αντιδρούν και ξέρουν καλά πως τα σωματεία δεν θέλουν να είναι η ΕΠΣΕ φερέφωνο κανενός.
Τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να πέσουν στα μαλακά, αφού είναι δεδομένο πως καμία ΕΠΣ δεν θα αντέξει την πίεση των σωματείων της, μόνο και μόνο επειδή ο Μπαλτάκος θέλει να πάει κόντρα στον Αυγενάκη.
Όσο για την απειλή που εκτοξεύουν κάποιοι προς την κυβέρνηση και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι γνωστοί στην πιάτσα και ποτέ δεν ψήφισαν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.