Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή να έχετε και πάντα με υγεία. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τα καλά σας λόγια, για την κόρη μας την Κερασία η οποία είχε την επιτυχία στα Αγγλικά της και φυσικά πέτυχε σε αγώνες στίβου στον Άγιο Κοσμά στο άθλημα του ύψους, να περάσει το 1.60μ, που ήταν ο στόχος της και έτσι να πιάσει και τα όρια για συμμετοχή στα.... πανελλήνια πρωταθλήματα και σε μεγαλύτερες ηλικίες από την δική της.

- Την καλημέρα σας στους υποψήφιους δημάρχους για τον Δήμο Χαλκιδέων, αλλά σύντροφοι δεν θα πάρουμε την αδειά σας, για να γράψουμε την αποψή μας. Αν δεν σας αρέσει, θα κάνετε υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο, για να δείτε το αποτέλεσμα.

- Εμείς αγαπητέ σύντροφε, δεν πλάθουμε κουλουράκια, με τα δυό μας τα χεράκια. Αυτοί που πιστεύουν πως με παραμύθια θα κερδίσουν εκλογές, θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν έχουν καμία ελπίδα, όσα παπαγαλάκια στο χώρο της ενημέρωσης κι αν πληρώσουν.

- Πάλι άρχισαν τα ίδια και τα ίδια με το οικόπεδο ΔΑΡΙΝΓΚ. Φταίει η Βάκα λένε επειδή δεν κάνει κάτι για να το πάρει ο Δήμος. Δεν κάνει λένε τίποτα επειδή το έχει πάρει μεγαλοεπιχειρηματίας ο οποίος είναι και χορηγός!!!!!!

- Το παραμύθι πάει σύννεφο, αφού όταν η Τράπεζα Πειραιώς πήρε αυτό το ακίνητο, στον δήμο Χαλκιδέων ήταν δήμαρχος ο κ. Παγώνης με τον κύριο Καθαροσπόρη. Αλήθεια κύριοι, θα μας πείτε ποιους χρηματοδοτούσε ο επιχειρηματίας για τον οποίο λέτε;

- Εμείς σας λέμε πως "μεγάλωσε" αυτοδιοικητικά ο Βασίλης ο φίλος σας μαζί του. Αν κάπου τα χάλασαν στην πορεία, δεν φταίει η Βάκα. Αυτοί διάλεξαν άλλον για χορηγό τον οποίο είχαν και μεγάλο προμηθευτή του Δήμου Χαλκιδέων. Θα πείτε κάτι γι' αυτά;;;;